Новодністровський міський голова у власних цілях використовує службове авто?

Новодністровський міський голова у власних цілях використовує службове авто?

18.05.2016, 02:24

Насиченими на правопорушення, або повідомлення про незаконні дії виявились останні дні минулого тижня. Співробітники Сокирянського та Новодністровського відділень поліції професійно приймали та оперативно опрацьовували всі звернення, кілька з них стосувались посадовців району та міста Новодністровськ.

Так, 11 травня до відділення поліції міста енергетиків надійшло телефонне повідомлення від голови антикорупційного комітету Новодністровської міської ради про те, що міський голова, зловживаючи службовим становищем, використовує службовий автомобіль Шкода «Октавія» в особистих цілях. Цього ж дня поштою від заступника начальника управління соціального захисту населення Сокирянської РДА надійшла заява, що під час робочого дня в службовому кабінеті з нею вчинила суперечку, ображала та принижувала жителька села Вітрянка.

Повідомила поліцію жителька міста Новодністровськ, що її сина побив одногрупник у Сокирянському вищому професійному училищі, та лікар Новодністровської лікарні, що жителька села Василівка, яка спробувала укоротити собі життя, відмовилась від первинної медичної допомоги та госпіталізації,  вчинила суперечку з медиками. Жителі станції Сокиряни вимагали від  правоохоронців вжити заходи до  садоводів, що здійснювали обприскування садових насаджень поряд з житловими будинками, а директор Сербичанського НВК  до батьків учениці 8 класу, що без поважних причин не відвідує освітній заклад.

Що ж, достовірність цих фактів мають довести правоохоронці, відтак притягнути винних до відповідальності.

Джерело: Північно-Бессарабський портал

1