Нові і старі керманичі освіти захищають глибоцького очільника галузі від полум'яних революціонерів

Нові і старі керманичі освіти захищають глибоцького очільника галузі від полум'яних революціонерів

14.10.2014, 15:39

Василя Швеця через звернення невідомих хочуть відсторонити від виконання обов'язків

Начальника управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Василя Швеця збираються відсторонити від виконання обов'язків. Для цього 14 жовтня у приміщенні Чернівецької облдержадміністрації зібралася комісія, яка повинна обговорити, чи приймати відповідне рішення.

Причиною відсторонення В. Швеця від посади стали звернення активістів Глибочини до фінансового управління та управління внутрішніх справ щодо порушень, які здійснив чиновник. Наразі очільника освіти на Глибочині збираються усунути від виконання на період проведення розслідування.



Проте, у більшості своїй члени комісії висловилися проти прийняття такого рішення. Спочатку чиновник впевнено відповів на спонтанні запитання про стан справ у Глибоцькому районі у своїй галузі. Згодом депутат обласної ради Михайло Бауер, начальник відділу освіти Путильської райдержадміністрації Володимир Гребенщиков, директор Департаменту освіти Чернівецької облдержадміністрації висловилися за підтримку звинуваченого чиновника.

- У мене таке враження, що нині спостерігається тенденція - полум'яні революціонери взяли собі пролетарський лозунг: "Зруйнуємо до основи". А ось що буде далі - вони не мають поняття. І ця їхня позиція призводить до нездорової атмосфери в освіті та підбурення громадян, - заявив начальник відділу освіти Путильської райдержадміністрації Володимир Гребенщиков. - А також до пошуку ворогів, лінуючись шукати яких, вигадують собі уявних. І зовсім не переймаються тим, залишають на узбіччі досвідчених педагогів, які розвивають освіту - галузь, від якої залежить майбутнє нації.

Джерело: promin.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Редактор май трохи зарапортовався, а вірніше, закопіпастився. Я розумію, що справ багато, втім, не варто ну аж на стільки механічно копіювати новини з інших ресурсів. По-перше, Швець уже відсторонений від виконання обовязків начальника райуправління освіти через порушене кримінальне провадження; по-друге, вся буря у склянці зчинилася через реорганізацію Глибоцького управління освіти, на яку так болісно зреагували Бауер та Грєбєнщіков, й умовили "по старій памяті" дві тисячі глибоцьких вчителів підписати звернення до облради, яка кадрові питання у Глибоцькій РДА аж ніяк вирішити не зможе. На засіданні комісії був Курко, візьміть у нього коментар, чи що...

avatar

читач

14 жовтня 2014 22:14