Нові форми старих планів Кремля: Москва готує провокацію у Чернівцях із заїжджими захисниками румунів

Нові форми старих планів Кремля: Москва готує провокацію у Чернівцях із заїжджими захисниками румунів

21.09.2015, 18:56

Не дає спокою Москві те, що українці попри війну мирно живуть в регіонах, будують хати, садять дерева, виховують дітей і допомагають українським воякам здолати агресора. Не можуть «новороси» із «бурятами» здолати опір українських вояків, а тому намагається ФСБ поставити керівництво української держави в таку ситуацію, щоб воно пішло на такі поступки. Кремль бажає хоч на якийсь час відволікти увагу від Донбасу та почати направляти своїх «відпускників» до Сирії. Бо одночасно воювати і в Україні, і на Близькому Сході хвалена російська армія не може. Хвора спина російської економіки не витримує такої ваги.

 Офіційний Київ дорогою ціною намагається виконувати свої зобов’язання, не порушує Мінських угод та не бажає приймати «в подарунок» окуповані області такими як вони є – зі зруйнованою економікою, відкритим кордоном та сепаратистами на чолі. Тому Київ треба змусити погодитися на неприйнятні умови і зробити це руками самих українців, а точніше – руками відщепенців, яких називають «всепропальщиками». А тому і намагається Кремль через ФСБ розхитувати ситуацію в регіонах.

Буковинці ще не забули як влітку в Тирасполі віднайшлися і одразу канули у забуття «фейкові» захисники румунської спільноти Чернівецької області із «Асоціації румун Буковини». Той прокол не був забутий, з нього вочевидь і висновки зробили. Бо планують на днях піклуватися про інтереси румунів руками вже української громадської організації. До речі, зовсім невідомої серед громадських активістів, проте дуже амбіційної.

Нова технологія для старих кремлівських потреб проста і начебто має бути ефективною. Треба віднайти громадян України, які не за ідею, а за пачку рублів, створять організацію, та від її імені проведуть акцію протесту, на якій вимагатимуть всього чого тільки можливо – і швидкого закінчення АТО, і зниження тарифів на комунальні послуги, і захисту румунів Буковини від сваволі Києва. Треба зібрати купку людей, роздати їм в руки прапори, голосно кричати в мегафон про негайне виконання вимог. Не забути згадати про «зраду», «нас зливають», «змінюймо владу казнокрадів» і т.п. Прекрасна буде картинка для кисельова, соловйова та інших пропагандистів.

А оскільки знайти пересічних буковинців, які в інтересах Кремля вийдуть під стіни будинку із левами, практично неможливо, то активістів можна привезти із сусідніх областей. До прикладу із Львова чи Тернополя, де румуни компактно не проживають і відвідують ці прекрасні міста виключно як туристи.

Гуляє містом інформація, що найближчими днями чернівчани побачать саме таку картинку. Не відають тільки горе-організатори, що буковинці люди мудрі і швидко зрозуміють, хто і чого вартує, хто і скільки коштує.

Петро Обережний

1


КОМЕНТАРІ (2)

Дурень ти "петро обережний" або ПРОВОКАТОР...

avatar

БУКОВИНЦІ

21 вересня 2015 17:45

Якого біса писати такі дурниці? Після цієї писанини підуть такі-ж дурні коментарі!!!

avatar

Справжній румун!!!

21 вересня 2015 19:32