Нова  владна команда Чернівецької ОДА формувалася з конфліктами, - голова

Нова владна команда Чернівецької ОДА формувалася з конфліктами, - голова

31.03.2014, 15:25

У склад нової команди чиновників Чернівецької ОДА не увійшов жоден член партії "УДАР".

Про це у неділю на народному віче у Чернівцях повідомив голова ОДА Роман Ванзуряк, який являється керівником обласного осередку партії "УДАР".

Він заявив, що за перший тиждень роботи на посаді губернатора "напоровся на досить серйозний і важкий камінь корупції".

"А зрушити його зможе тільки сильна команда, яка буде йти синхронно у взаємодії із громадою. Іншої формули для виходу із нинішньої ситуації немає", - сказав Ванзуряк.

"Досить складний кадровий процес відбувався. Дуже багато було претендентів. Багато з них дійсно достойні представляти департаменти, очолювати позиції голів районних державних адміністрацій. Але я, розуміючи, що треба знаходити компроміс, йти далі, бо чекати вже не можемо, абсолютно зняв усі амбіції політичної партії "УДАР". До речі, серед цих представлених людей, членів партії "УДАР" немає", - додав він.

"Для того, щоб у нас була взаємодія, ми виходили з інших критерій - не політичних. Бо ця ОДА є і має бути антикризовою. Ця ОДА має здійснювати перехідний період до реформ, бо реформи будуть дуже швидко. І я дуже б хотів, щоб не було адмінресурсу, щоб ніхто не був "царем", щоби ніхто не присвоював собі приватне акціонерне товариство у вигляді влади", - сказав голова ОДА.

Разом з тим, Роман Ванзуряк повідомив, що жодна політична партія не має відмінного кадрового резерву.

"Ви знаєте, цілий тиждень був важким, напруженим. Ми доходили до конфліктних ситуацій. Але можу сказати – це тільки через те, що нам не вистачає кадрів. Ми не готові на сьогоднішній день. І можу сказати, що жодна з політичних партій, рухів та організацій не готувала кадрового резерву. Тому ми були змушені просити тих людей, яких вважаємо достойними бути на тих запропонованих позиціях", - сказав голова Чернівецької ОДА.

Нагадаємо, у неділю голова ОДА на народному віче представив нову команду чиновників "будинку з левами".

Джерело: molbuk.ua

1