'Ноги ростуть з крісла депутата Василя Продана', - джерело

"Ноги ростуть з крісла депутата Василя Продана", - джерело

08.02.2016, 22:15

Міський голова Олексій Каспрук назвав прізвище людини, яка, на його думку, стоїть за подіями у міській раді.

 - Ноги ростуть з крісла депутата Василя Продана, - відповів мер на запитання одного з журналістів, хто перешкоджає роботі міської влади. - Я не можу сказати, що утворюється якась опозиція. Я одразу говорив, що якоїсь конструктивної роботи на благо громади у фракції "Рідне місто" не буде. Адже пройшло три місяці і ми бачимо, що не йдеться ні про що, ні про який захист простих людей. Якщо захищати простих людей, то треба було брати гуманітарну комісію, яка опікується питаннями соціального захисту. Вони вибрали земельну комісію та з питань будівництва. Прості люди, люди малозахищені землю не купують і нічого сьогодні не будують. Зрозуміло, що представники інших політичних фракцій, які мають до Василя Продана безпосереднє відношення як близькі друзі, працівники (колишні чи нинішні), вони орієнтуються на його позицію. Це відображається у результатах голосування.

 Нагадаємо, Василь Продан є лідером фракції партії "Рідне місто" у міській раді. У 2013 році Геннадій Москаль заявив, що Чернівцями керує не тодішній секретар міськради та в.о. мера Віталій Михайлішин, а "смотрящий" Василь Продан, якого пов’язували з оточенням бізнесмена Дмитра Фірташа.

Джерело: molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вони зі мною не «порішають», - мер Чернівців

Чернівці - один із небагатьох обласних центрів, які залишилися і без секретаря, і без нового складу виконавчого комітету, - мер

1


КОМЕНТАРІ (8)

Так розумію, що у Проданів "індульгенція" від самого "БПП", в котрий раз це доводить, що олігархи домовилися, а страждає народ!

avatar

Чернівчанин

08 лютого 2016 20:42

Чернівчанин , переведите пожалуйста , что Явы имели ввиду! Заранее спасибо !

avatar

Чернівчаніну

08 лютого 2016 21:47

Бурбак приказав Каспруку брєхати на Продана,бо боїться втратити владу.

 

avatar

правда

08 лютого 2016 21:53

Хто такий Продан в Чернівцях добре відомо. Несподіванкою стало те, скільки в міській раді виявилось за-Проданців з інших партій. Хто міг подумати, що депутати від Свободи, Батьківщини, Самопомочі стануть слухняними маріонетками у вчорашнього регіонала? Терпець людям вже вривається.

avatar

Кирило

09 лютого 2016 06:21

Скільки можна терпіти цю кулявлобівську банду на чолі з Каспруком в Чернівцях. Ганьба Народному Контролю за підтримку банди Яценюка в місті!

avatar

Сеня

09 лютого 2016 13:11

Безсоння ? ))))

avatar

до попереднього коментатора "кирило"

09 лютого 2016 13:15

Проблема "Рідного міста" в тому , що Василь Продан грає в шахи,  фігурами "чорного" кольору)))   тому білі починають ходити і виграють. 

avatar

депутат

09 лютого 2016 14:09

Дійсно у Василя Продана немає совісті. Адже це він винен що кас прук не може протверезіти, приходить на роботу із таким "духом", що закусювати хочеться. Більше того, через Василя Льошик втратив глузд і не може йти на компроміси. Через цього ж Продана мер постійно вмсуває лівих кандидатів та вже впевнений у тому, що 29 - набагато менше ніж 28. І вину всіх Вась можно продовжувати й продовжувати.

avatar

Опавас

09 лютого 2016 19:52