Німецькі благодійники передали  лікарні на Фастівській багатофункціональні ліжка, ортопедичні матраци та приліжкові тумбочки

Німецькі благодійники передали лікарні на Фастівській багатофункціональні ліжка, ортопедичні матраци та приліжкові тумбочки

13.05.2018, 19:27

10 травня  представники благодійної організації з міста Корбах (Німеччина)  у співпраці зі своїми буковинськими партнерами – благодійним фондом «Руки Милості» (Костянтин Кучурян) та благодійною організацією «Гільфе» (Людмила Бродова) передали лікарні швидкої медичної допомоги багатофункціональні ліжка та безпружинні ортопедичні матраци, а також приліжкові тумбочки.

Благодійники регулярно передають гуманітарні вантажі лікарням нашого краю. Найперше, це   ліжка та  матраци, яких наразі потребують майже усі комунальні медичні заклади області.

 За словами співголови німецької благодійної організації паа Клауса Бента, благодійна організація «Humanitäre Hilfe Korbach» уже передала медустановам краю 30 тонн гуманітарної допомоги, в тому числі 160 багатофункціональних ліжок.

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян подякував німецьким благодійникам: "Відзначив, що ця допомога, хоч і не вирішить питання в цілому, є важливою для нас, оскільки є проявом доброти та підтримки людей доброї. Адже робити добрі справи, маючи чиюсь підтримку та допомогу, погодьтесь, значно легше", - сказав Іван Мунтян. 

1