'Ніколи б не повірив, що в такому безладі та антисанітарії можна харчувати дітей': студентів ЧНУ харчують в їдальні, яка не має державної реєстрації, - начальник Держпродспоживслужби Чернівців

"Ніколи б не повірив, що в такому безладі та антисанітарії можна харчувати дітей": студентів ЧНУ харчують в їдальні, яка не має державної реєстрації, - начальник Держпродспоживслужби Чернівців

07.06.2018, 19:25

Начальник Чернівецької Держпродспоживслужби Сергій Лазарєв повідомив про порушення, виявлені в університетській їдальні.

- Сьогодні мав можливість провести екскурсію, щоб зрозуміти, що відбувається за стінами цієї величної споруди насправді, - написав Сергій Лазарєв у ФБ. -  На брамі резиденції мене зупинив охоронець, показав наказ ректора про платний вхід (фото в додатку). Добре! Щоб побачити правду, в яких умовах  вчаться наші діти, як харчуються, можна і заплатити. Адже здоров`я дітей не оцінити жодними грошима!!! Далі моя подорож резиденцією була по навчальному корпусу N6, сходами я попрямував за юрбою студентів, які прямували до найулюбленішого для них місця  - університетської їдальні. Там у мене стався ШОК! Те, що я побачив в цьому закладі, не вкладається в голову, якби хтось сказав мені, ніколи б не повірив, що в такому безладі та антисанітарії можна харчувати дітей. Жодних документів, відсутній куток споживача, тільки ціни фломастером на засмальцьованих цінниках. Хто буде відповідати за ЦЕ???? Хто  харчує студентів в ЧНУ у їдальні, яка не має державної реєстрації ? Ці питання буду з`ясовувати у ході виконання своїх професійних обов`язків. Про результати детальних перевірок даного об’єкту на відповідність до Законодавства буду доповідати через ЗМІ.

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Фронтовики зводять рахунки з ЧНУ через відновлення Білика на роботі.

avatar

Кулявлоб

08 червня 2018 07:49

"Фирмовий стиль" наїзду Бурбака не сплутаєш ні з чим хоча б тому, що він примітивний як у гопніка. Вчора в унівєрі нібито щось вимагали "випусники" в особі одного Пелеха. Сьогодні ще один підлеглий нардепа Лазарєв,  з борідкою а-ля Яценюк, "несподівано" для себе дізнався про це "неймовірне жахіття". І вся ця муть виставляється на сайтах (а-ля букінфо) підконтрольних Бурбаку, де його боти   проявляють "праведний гнів". А ввечері не сумнівайтесь побачимо це й на "єдиноправдивому"  ТВА. Навіть не здивуюсь якщо і їнші контрольвані нардепом "контори" знайдуть до чого достібатись в унівєрі.Агов, Кавулі-Ватаманюки-Городенські-....... проявіть смєкалку. Бурбачня вважає  що розумніша за інших людей. Смішні, чи може .....?

avatar

максім-не-юріч

08 червня 2018 09:38

Согласен с вами полностью.

avatar

Сева к предыдущему комментатору

08 червня 2018 14:52

швиденько. Чого б це лазарєв в їдальню зайшов, чиста випадковість. Прямо в лоб.Не соромляться. Так і з іншими буде

avatar

бистро

08 червня 2018 18:22

От сволота бурбаківська...

avatar

Юрій

09 червня 2018 08:04