Максим Бурбак запевнив громаду Рукшинської ОТГ у повній та всебічній підтримці її ініціатив та голови Олега Горбатюка

Максим Бурбак запевнив громаду Рукшинської ОТГ у повній та всебічній підтримці її ініціатив та голови Олега Горбатюка

31.03.2018, 19:25

Сьогодні, 31 березня, у Рукшинській ОТГ відбулися загальні збори громадян. Перед мешканцями громади із публічним звітом про зроблене за 2017 рік виступив голова Рукшинської ОТГ Олег  Горбатюк.

На сході громадян також були присутні: народний депутат України Максим Бурбак, заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гостюк, голова Хотинської районної державної адміністрації Петро Допіряк, керівник апарату районної державної адміністрації Олександр Нестор, керівник Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрій Ватаманюк, виконавчий комітет сільської ради, небайдужі жителі села.

Під час сходу громадян, голова Рукшинськоі ОТГ Олег Горбатюк спільно з керівником Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрієм Ватаманюком підписали наказ про передачу 158 га земель сільгосппризначення за межами населеного пункту у комунальну власність об‘єднаної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сокирянська ОТГ перша на виборчому окрузі Бурбака отримла 560 гектарів землі у комунальну власність громади

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

Олег Горбатюк прозвітував про впроваджені енергозберігаючі заходи та підвищення енергоефективності дитячих садочків та школи, про будівництво дитячих майданчиків, створення комунального підприємства та закупівлю техніки на суму понад 3,5 млн гривень для поточного ремонту та експлуатації доріг громади, а також про участь в спільних проектах з партнерами з ЄС.

Також в ході зборів виступив голова райдержадміністрації Петро Допіряк, який розповів про проведену роботу райдержадміністрації у 2017 році.

Народний депутат України Максим Бурбак відповів на всі запитання жителів громади. Поради парламентаря щодо захисту законних інтересів громади перед аграрними, газовими та енергетичними монополістами присутні на зборах привітали оплесками.  

- Дякую голові Рукшинської ОТГ за запрошення на його публічний звіт за 2017 рік перед мешканцями громади, - прокоментував свою участь у заході народний депутат України Максим Бурбак. - А звітувати справді є за що: впровадження енергозберігаючих технологій та підвищення енергоефективності дитячих садочків та школи, будівництво дитячих майданчиків, створення комунального підприємства та закупівля техніки на суму понад 3,5 млн гривень для поточного ремонту та експлуатації доріг громади, участь в спільних проектах з партнерами з ЄС.

- Справжнім подарунком стало спільне підписання головою Рукшинськоі ОТГ Олегом Горбатюком та керівником Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрієм Ватаманюком наказу про передачу 158 га земель сільгосппризначення за межами населеного пункту у комунальну власність об‘єднаної громади. Процес передачі земель створеним ОТГ буде продовжуватись не тільки в 204-у виборчому окрузі і буде завершений до кінця цього року.

- Під час виступу запевнив громаду у повній та всебічній підтримці ініціатив Рукшинської ОТГ та її голови Олега Горбатюка. Це яскраві приклади позитивних змін для тих громад, які ще вагаються з об’єднанням, - сказав Максим Бурбак. -  Не міг не спитати громаду про нашумівші шкільні автобуси. Чи потрібні вони були громаді? Чи задоволені батьки наданими послугами по довезенню дітей до школи? Відповідь була схвальною. Всі як один підтримали Олега Горбатюка. Прикро, що представника Кельменецької прокуратури на звіті не було. Послухав би від громади і за шкільні автобуси, і за сільського голову.

1