Районна влада дезінформує мешканців Сокирянщини і дискредитує реформу децентралізації, - Равлик (оновлено)

Районна влада дезінформує мешканців Сокирянщини і дискредитує реформу децентралізації, - Равлик (оновлено)

29.01.2018, 19:20

Таке переконання висловив голова Сокирянської міської ОТГ Василь Равлик під час прес-конференції у Чернівцях.  У районних ЗМІ ведеться цілеспрямована кампанія з дискредитації реформи, а районна влада усіляко її гальмує. Промовець повідомив, що має усі підстави вважати, що діями окремих сільських голів у даній ситуації керує хтось збоку.  

Докладніше на відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак повторно звернувся до Фищука звільнити з посади голову Сокирянської РДА Бескупського, який з подачі Козака фактично очолив саботаж реформ

 Десять сільрад, які хочуть приєднатися до Сокирянської міської ОТГ, знаходяться за межами 20-кілометрової зони доступності, що суперечить нормативам, - Гостюк

 Серед мешканців деяких поселень поширюють листівки, в яких йдеться нібито Сокирянська міська ОТГ несе загрозу для всього краю. 

Про це голова Сокирянської міської ОТГ Василь Равлив заявив на прес-конференції у Чернівцях, відповідаючи на питання журналістів. 

Свідченням цього, на думку Василя Равляка, може бути те, що поправки до переспективного плану об'єднання громад на Сокирянщині з голосу запропонував депутат облради Микола Коваль, який перебуває у тісній дружбі з керівництвом Сокирянщини. А Чернівецька обласна рада, наперед знаючи, що вони суперечать закону все-таки їх ухвалила.  

 Докладніше на відео: 

1


КОМЕНТАРІ (3)

і ця людина ходить в церкву??? Пане Равлик тікайте вже бурбак втече в Англію а ти в квартиру яку нещодавно купив і оформив на дружину?? Буде біда для тебе підстилки бурбаківськоі

avatar

Сокиряни

29 січня 2018 21:06

Те, що Равлик брехло і проходимець знають усі. Вся його команда - злодійкуваті аферисти. На діяльність Бурбака гидко дивитися. А за ЗМІ обласні обідно. До чого опускаються журналісти. Підстилкм продажні бурбаківські. Як можна так нагло оббріхувати Сокиянський район?

avatar

Правда...

30 січня 2018 00:41

Сама правдива газета"Дністрові зорі" північно-бессарабський інформаційний портал,радіо"Сок ФМ" плетіть дальше ваші байки про великого і всемогутнього, одіозного ( зі слів ср.колизів) керовника району, вам за це платять, ви у комунальній власності райради.

avatar

отака петрушка

30 січня 2018 18:22