У Чернівцях працівниці служби з надзвичайних ситуацій знялися для Етнокалендаря

У Чернівцях працівниці служби з надзвичайних ситуацій знялися для Етнокалендаря

07.01.2018, 13:56
9 січня о 16.00 в Учбово-методичному центрі культури Буковини (вул.Й.Главки,1-А) відбудеться презентація самобутнього мистецького проекту "Буковинський календар" та виставка портретів. Автентичні буковинські типажі відтворили співробітниці Управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області.
 
Проект створений на основі приватної колекції старожитностей директора цього центру, заслуженого діяча мистецтв України Миколи Шкрібляка. Автор ідеї проекту -Тереза Дяків, фотограф та дизайнер - Ігор Павчак, координатор проекту - Валентина Соколова.
 
Календар, який вийшов у видавництві "ДрукАрт", є двомовним, містить українську та англійську версії. Кожна із світлин супроводжується довідкою та короткою літературно-етнографічною замальовкою.
 
"Буковинський календар"- це частина масштабного проекту Учбово-методичного центру культури Буковини "Краса народної ноші".
 
Календар можна придбати у видавця.
1


КОМЕНТАРІ (1)

Гарні дівки? Якщо так, то треба влаштувати дефіле! Ну, не конче для аукціону, але підрядити під це благодійний захід. Як практикують "успішні пані Чернівців"

avatar

Мигай

07 січня 2018 19:34