Нардеп Тіміш розповів про приємні новорічні подарунки громадам свого округу від держави

Нардеп Тіміш розповів про приємні новорічні подарунки громадам свого округу від держави

20.12.2017, 13:08

Під завісу 2017 року громади Чернівецької області отримали обіцяну держсубвенцію у розмірі 7 млн. і трохи більше 600 тис. грн.  Ці кошти  вже надійшли до 203-го виборчого округу. Громади активно ухвалюють рішення на сесіях своїх рад для якнайшвидшого освоєння коштів.

- Радію за Глибоку, яка отримає один мільйон гривень на завершення газифікації; Луковиця нарешті відремонтує покрівлю сільської школи; новий, сучасний Валякузмінський дитсадок Волоківської ОТГ теж скоро відкриємо, - перелічив подарунки держави громадам народний депутат України Григорій Тіміш. -  Новоселиця і села району, що увійдуть до складу ОТГ, зможуть суттєво покращити свою матеріальну базу; Топорівська громада отримає фінансове підкріплення. Герцаївська первинна медицина і освіта району також покращать свою матеріальну базу, НВК села Бараки нарешті розпочне довгоочикуваний ремонт. Великокучурівському ОТГ є чим завершити штучний майданчик і розпочати ремонт Снячівського садочку. ДумаюЮ що це гарний подарунок до новорічних і різдвяних свят! - підсумував нардеп Тіміш

Світлина від Григорія Тіміша.

 

Світлина від Григорія Тіміша.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Поступившие  деньги  ДОЛЖНЫ  быть  использованы  до 31-го  декабря  с.г., что  ПРАКТИЧЕСКИ  НЕВОЗМОЖНО.  А  поэтому  радоваться  их  выделению за  неделю  до  Нового  года  может  только  полный  дебил.  

avatar

НВ

20 грудня 2017 13:33