Наталя Райлян - новий голова 'Самопомочі' в Чернівцях (фото)

Наталя Райлян - новий голова "Самопомочі" в Чернівцях (фото)

19.12.2017, 16:45

Збори Чернівецької обласної організації Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» відбулися 15 грудня.

Представники осередку обговорили необхідність обрання керівних органів Чернівецької обласноїорганізації Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» на новий термін повноважень.

На зборах було запропоновано обрати Головою Чернівецької обласної організації Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Наталію Райлян.

Кандидатуру підтримано одноголосно.

Також присутні визначили кількісний склад та обрали членів Виконавчого комітету Чернівецької обласної організації Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» у складі 7 осіб.

До новообраної Контрольної комісії Чернівецької обласної організації Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» ввійшли троє представників осередку.

Члени Чернівецькоїобласної організації Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» вітають Наталію Райлян з обранням і бажають наснаги, плідної праці та професійного росту!

*Наталія Райлян з року займається підприємницькою та громадською діяльністю.

У Чернівцях переобрали голову обласної організації партії «Самопоміч»

1


КОМЕНТАРІ (2)

не дарма пані РайлянКоментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Петро Іванович

20 грудня 2017 11:32

вже нічого не допоможе цій продажній партії яку купили з потрохами продани-цигани!  ніколи не проголосую за афериста Садового який зрадив виборя і ліг під фірташа!

avatar

голосував

20 грудня 2017 14:08