Міський голова Чернівців не потрапив до ТОП-5 мерів-інноваторів

Міський голова Чернівців не потрапив до ТОП-5 мерів-інноваторів

18.12.2017, 14:16

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук не увійшов до п’ятірки фіналістів проекту "Рейтинг українських мерів-інноваторів".

Як повідомляє Українська правда, наразі за звання найкращого мера-інноватора змагаються міський голова Житомира Сергій Сухомлин, мер Вінниці Сергій Моргунов, міський голова Вознесенська Віталій Луков, мер міста Долина Володимир Гаразд та міський голова Тростянця Юрій Бова.

Нагадаємо, раніше Олексій Каспрук потрапив до двадцятки міських голів, які брали участь у проекті "Рейтинг українських мерів-інноваторів".

Рейтинг відбувається у три етапи: Спочатку кандидатів номінували шляхом заповнення анкети на сайті "Української правди" та оцінювало журі за критеріями світового аналогу рейтингу European Capital of Innovation.

До них входять: міське планування, громадські послуги, культура, охорона здоров’я, екологія, безпека та охорона, комунікація, підприємництво, стартап-екосистема, бренд міста. Члени журі звертали увагу не лише на застосування технологій у цих сферах, а й на креативні рішення для лінійних задач. Результатом етапу став перелік із 20 мерів.

На другому етапі було передбачено живе обговорення та експертне оцінювання журі, де враховувався не лише факт наявності електронних сервісів, але і їхній реальний вплив на життя містян, комплексний розвиток міста та незаангажованість, репутація мера.

Третій етап передбачає загальнонаціональне голосування на сайті “Української правди”.

https://molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Та це чмо і близько не "дотягує" до нормальних керівників. Воно бездарне теля, але про це само не догадується.

avatar

Юрій

18 грудня 2017 16:59

Алкаш и чмо- факт.

avatar

Синька

19 грудня 2017 07:02