Василь Максимюк розкритикував Саакашвілі за постійне порушення закону

Василь Максимюк розкритикував Саакашвілі за постійне порушення закону

07.12.2017, 17:54

Голова ЧМО БПП-Солідарність, керівник фракції у Чернівецькій міській раді Василь Максим'юк повідомив про те, що очолювана ним фракція не підтримали звернення до Верховної Ради та президента України Петра Порошенка з оцінкою подій із спробою затримання правоохоронцями лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі не лише із міркувань партійної дисципліни

- Чому я категорично не згоден із зверненням міської ради до Верховної Ради та Президента України Петра Порошенка з оцінкою подій із спробою затримання правоохоронцями лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі та не голосував за нього? - заявив Василь Максимюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецька міськрада засудила спробу затримання силовиками Саакашвілі (+коментар Ольги Мотуляк)

- Хочу висловитися із приводу так званого звернення міської ради до Верховної Ради та Президента України Петра Порошенка з оцінкою подій із спробою затримання правоохоронцями лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі. Я, як і мої товариші по фракції БПП “Солідарність”, не підтримали це звернення не лише із міркувань партійної дисципліни. 

- Я, як громадянин, чернівчанин і як українець, не сприймаю те, що робить цей політик. Він постійно порушує закони. Як України, так і Грузії. Всі його попередні вимоги виконані, тому нинішні політичні та економічні гасла є ніщо інше як самозахист.
Як би там не було реформи в країні йдуть – важко, повільно, можливо не так як хотілося б, але країна змінюється і народ це бачить. Не хоче бачити лише Саакашвілі. 

- Підтримую всіх патріотів України, в тому числі і з ВО “Свобода”, коли вони захищають наших справжніх героїв - С. Бандеру та Р. Шухевича. Але не розумію героїзації людини без громадянства, яка відверто плює на закони моєї держави і яку просто вигнали із держави власної. 

- Хочу порадити його “захисникам” з’їздити до Грузії і спробувати там його захищати, - заявив Василь Максимюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Чернівецької обласної ради не погодилися захищати Саакашвілі (ОНОВЛЕНО)

1


КОМЕНТАРІ (1)

Максим"юк -- це мужчина, який захищав країну в АТО, Слухайте його, а не всяке верескливе бидло. Ілюка віднесіть у сміттєвий бачок і залиште там -- хай нарозумляється. 

avatar

Михайло

07 грудня 2017 20:20