Студенти ЧНУ ім Ю.Федьковича скаржаться на холод в гуртожитку

Студенти ЧНУ ім Ю.Федьковича скаржаться на холод в гуртожитку

07.12.2017, 13:46

До “Електронної книги скарг України” написала наша читачка, студентка, Тетяна, яка скаржиться на холодні гуртожитки в яких не можна нічого гріти… 

ОСЬ ЇЇ СКАРГА:

“Доброго дня! Я студентка ЧНУ ім Ю.Федьковича і хочу залишити скаргу з приводку гуртожитку ЧНУ №6.

Сьогодні стався інцидент у гуртожитку, наша завідуюча залетіла до нас в кімнату і почала кричати та обзивати нас “дибілами”, а все це через обігрівач та чайник. Якщо ці прилади заборонені для використання в гуртожитку, то чому студентам не можуть включити опалення? Чому ми з початком опалювального сезонну не відчули тепла в кімнатах?

Чому ми повинні мерзнути, а потім хворіти тижнями? Чому в душі зазвичай немає горячої води? Як студентам митися, якщо чайник заборонений, в душі холодна вода, а на кухні якщо б навіть і хотів нагріти води, ти по технічних причинах не зможеш це зробити, бо більша частина плиток не працюють? Чому ми повинні жити з тарганами та мишами?

Плату за гуртожитки підняли, до того ми ще окремо платимо не маленьку суму за електроенергію та виніс сміття, а нормальних умов нема!! Студенти, що не люди? Чому ми повинні ризикувати своїм здоров”я? До кого звертатися, якщо нікому немає до цього діла?!”, – написала вона.

Джерело: http://www.reaction.org.ua/scargy/v-gurtozhitku-cherniveckogo-nacionalnogo-universitetu-nazivayut-studentiv-debilami-bo-%D1%97m-xolodno/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ректору не до студентів. Він моделював своє найближче майбутнє: балотуватися на третій термін, піти вже у відставку чи добути до кінця свого терміну. Нарешті ощасливив усіх вибором третього варіанта. А хто керує університетом, я думав, що відомо всім. Невже студенти ще не знають?

avatar

В. Козьмик

07 грудня 2017 23:26

це персональна відповидальність проректора...тамари марусик ....ТАМАРИ МАРУСІК ...ЦЕ НЕ ПЕРШИЙ РІК ВІДБУВАЕТЬСЯ .

 

 

avatar

козьмик

08 грудня 2017 08:11