Нардеп Рибак висловив співчуття усім, хто щиро вірив Саакашвілі

Нардеп Рибак висловив співчуття усім, хто щиро вірив Саакашвілі

05.12.2017, 22:32

Голова Чернівецької облорганізації БПП-Солідарність, народний депутат України Іван Рибак прокоментував сьогоднішні події навколо обшуку, затримання і звільнення Михайла Саакашвілі

- Насправді найстрашнішим є не те, що Саакашвілі співпрацює з Курченком, жахає той факт, що за 300.000$ можна організувати прорив державного кордону України, - написав народний депутат України Іван Рибак на своїй сторінці у ФБ. -  Озвучена сьогодні інформація, згідно записів телефонних розмов Донгадзе та довіреної особи Курченка, про вартість підготовки прориву, вражає. 5000 осіб, привезених до кордону, приладдя, обладнання технічні телекомунікаційні засоби і піар-підтримка. От і все.

- А уявіть собі можливості Росії? Сотні мільйонів доларів витрачено на підготовку бойовиків, безмежні технічні ресурси та медійна підтримка, результат досягнуто, війна на сході України забрала десятки тисяч життів українців. А тут 300.000$ і пройшов і навіть не задумався, що на початку 2014 року так само в Україну потрапила російська армія. 

- Буду відвертим, те, що для організації акцій під Верховною Радою витрачаються шалені кошти розумів, але вірив в те, що люди, які прийшли до кордону зустрічати Міхо, були щирими. Сьогодні остаточно переконався в лицемірстві цього персонажа та співчуваю всім хто щиро вірив Саакашвілі. 300 000 $ за прорив кордону...?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Рибак: Підстав для імпічменту Президента України немає!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Шкода що  нардеп сам собі зіпсував добряче напрацьований імідж і рейтинг

avatar

Шкода

06 грудня 2017 11:04