“Багаторівневий паркінг на 300 авто, а по документам житлові будинки”, – чернівецький активіст

“Багаторівневий паркінг на 300 авто, а по документам житлові будинки”, – чернівецький активіст

27.11.2017, 13:43

Громадський активіст Артем Жук, сьогодні, 27 листопада на своїй сторінці у Facebooc звернувся із проханням перешкодити будівництву імовірної земельної ділянки у центрі міста. Далі по тексту.

Снимок

Я давно не писав нічого цікавого, але зараз – пушка.
Імовірно, земельна афера в центрі Чернівців, і цей сюр відбувається прямо зараз.

в 2013 році я з братом купляю гараж у Товариства приватних власників автогаражів №13 (вул. Героїв Майдану, 194-А). Гараж нічо такий, 2 поверхи і все таке.

А далі – найцікавіше. Схема, як віджати гаражі у більш ніж 317 людей і вийти сухим з води.

17 жовтня 2015 року відбуваються збори кооперативу, де більшістю голосів вирішують надати згоду на розробку проектної документації (!) для будівництва багаторівневого паркінгу. І навіть обіцяють місце в ньому. Більшість звичайно що голосує за.

Далі: Правління, без згоди членів кооперативу, 09.11.2016, заключає договір з будівельною фірмою ЗАБУДОВНИК_1 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку(!) на 1.5 гектари

Далі: 22.05.2017 Засідання постійної комісії з питань земельних відносин Чернівецької міської ради (Бешлей, Найдиш, Білик, Моклович і далі) вирішують передати гаражному кооперативу три земельні ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

А далі – голова правління гаражного кооперативу починає шантажувати власників гаражів, погрожувати їм (є написана заява про погрози), викуповує гаражі за безцінь і обіцяє виключити нас з кооперативу та знести наш рідненький одинокий гараж до 27.11.2017, тобто завтра. З нашими речима, технікою, меблями і т.д. (!!!!!!!!!!)

Імовірно, вбачаю в цьому шахрайську схему голови кооперативу і забудовника – бо ви вірите, що ЗАБУДОВНИК_1 збудує багаторівнений паркінг на 300 авто, коли по документам там тільки житлові будинки?

Готовий надати всі кадастрові номери, копії, ордери, всі підтверджуючі документи і т.д.

Будь ласка, зупиніть цей сюр і тупо дільож землі в центрі міста. Закликаю скликати депутатську комісію по цьому питанню і розібратись.

MYO0032

Більше інформації за посиланням  

Джерело: http://dumaj.cv.ua/ua/bagatorivnevyj-parking-na-300-avto-po-dokumentam-zhytlovi-budynky-chernivetskyj-aktyvist/

1