Бурбак повідомив про досягнутий компроміс між усіма фракціями в питанні реформування Верховної Ради України

Бурбак повідомив про досягнутий компроміс між усіма фракціями в питанні реформування Верховної Ради України

24.11.2017, 20:03

Завершився черговий візит до будинку Жана Моне, де разом українські парламентарі обговорювали перспективи реформування роботи Верховної Ради України.

 Деякі подробиці досягнутих домовленостей повідомив голова парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак. 

- Було досягнуто компроміс між всіма фракціями парламенту з декількох важливих питань: зміни до Регламенту ВРУ, покращення ефективності роботи під час години запитань до Уряду, проведення погоджень порядку денного між фракціями тощо. Дуже цікавим, часом запеклим)), було обговорення виборчого законодавства!!!

- Окрема подяка колишньому Президенту Європейського Парламенту, голові місії Європейського Парламенту з оцінки потреб Верховної Ради України Пету Коксу та іншим учасникам організації "Діалогу Жана Моне" за чудову організацію та супроводження дискусії.

- Загалом висновок один: такі зустрічі дуже потрібні. Адже ніхто нікуди не поспішає, всі максимально зосереджені на обговоренні поточних питань діяльності Ради, на що часто в Києві часу не вистачає(( Одне маю застереження, яке всім повідомив. Дуже хочеться, щоб цей компроміс та налаштованість розпочати реформування Верховної Ради не вивітрилися по дорозі з Версалю до Києва !!!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Правильно... Всіх на х...р!!!
avatar

валерій

24 листопада 2017 20:39