Рибак подбав про ремонт і нове обладання для Іспаського НВК і Мілієвської школи ім. Д.Загула

Рибак подбав про ремонт і нове обладання для Іспаського НВК і Мілієвської школи ім. Д.Загула

23.11.2017, 22:09

Народний депутат України Іван Рибак покращує стан і матеріально-технічну базу навчальних закладів на своєму виборчому окрузі.

- Зустрівся із педагогічним колективом та керівництвом Іспаського НВК, - поділився подробицями Іван Рибак. - Обговорили актуальні питання навчального закладу. Раніше вже вдалося придбати мультимедійне обладнання та обладнання для кабінету праці. Крім цього, нещодавно Уряд підтримав моє подання щодо придбання комп‘ютерів для навчально-виховного комплексу. Під час візиту оглянув комп’ютерний клас та інші приміщення закладу. Особисто побачив нагальні потреби, тож намагатимуся посприяти у їх вирішенні задля покращення умов навчання і виховання дітей.

Світлина від Ivan Rybak.

Світлина від Ivan Rybak.

Світлина від Ivan Rybak.

«Зроблю», — сього сахайся слова. «Зробив», — оце потужних мова!" Саме з такими словами відомого українського поета зустрічають люди у селі Мілієве на Вижниччині. І мені не соромно дивитися їм в очі. Адже дані обіцянки намагаюся виконувати, - сказав Іван Рибак. - За період роботи народним депутатом вже вдалося замінити вікна, двері та обладнати комп‘ютерний і творчий класи, а також кабінет захисту Вітчизни у Мілієвській школі ім. Д.Загула. Крім цього, нещодавно звернувся до Уряду щодо виділення коштів на капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення у навчальному закладі. Також незабаром буде завершено обладнання дитячого ігрового майданчика для найменших мешканців села. Тож робота для покращення умов життя жителів Вижницького району продовжується!

На основному фото: Завжди приємно отримувати позитивну оцінку проробленої роботи!

Світлина від Ivan Rybak.

1