Кримінальне провадження щодо розкрадання електроенергії депутатом міськради від 'Рідного міста' триває 'кілька місяців'

Кримінальне провадження щодо розкрадання електроенергії депутатом міськради від "Рідного міста" триває "кілька місяців"

22.11.2017, 20:40

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив, що розгляд кримінального провадження щодо розкрадання електроенергії депутатом міськради від "Рідного міста" Юрієм Ткачуком, триває "кілька місяців".

Про це Каспрук повідомив сьогодні на брифінгу в міській раді. 

"Депутату Ткачуку було вручено підозру за розкрадання електроенергії. Ця справа тягнеться уже декілька місяців правоохоронними органами. По цій справі є багато інших, наскільки мені відомо, людей, які є фігурантами. Це не один він робив", - сказав він.

Також Каспрук заперечив інформацію про те, що кримінальне провадження щодо Ткачука було відкрито з політичних мотивів.

"Говорити про будь-які політичні переслідування - це просто намагання відволікти увагу від тих ганебних дій, які вчиняють деякі депутати", - заявив мер.

Також Каспрук додав, що "амбіції однієї людини заважають містові розвиватися", маючи на увазі керівника фракції "Рідне місто" Василя Продана, який заявляє про переслідування депутатів.

"Не буду коментувати, тому що вважаю, що тут лікарям треба попрацювати. Багато речей, які були озвучені - про те, що переслідують депутатів "Рідного міста"...", - сказав Каспрук.

Раніше повідомлялося, що депутатові Чернівецької міської ради від фракції "Рідне місто" Юрію Ткачуку було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Зокрема, його підозрюють у викраденні електроенергії та незаконному втручанню в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), систем та комп'ютерних мереж.

Джерело: molbuk.ua

1