«Гроші Фірташа витрачають на нашу дискредитацію»: у Чернівцях телеканал ТВА записав відеозаяву

«Гроші Фірташа витрачають на нашу дискредитацію»: у Чернівцях телеканал ТВА записав відеозаяву

21.11.2017, 22:36

У Чернівцях працівники телеканалу "ТВА" записали відеозаяву у зв’язку з останніми подіями довкола ЗМІ, коли журналістам перешкоджали у здійсненні їх професійної діяльності.

Відповідне відео з’явилося сьогодні на Facebook-сторінці телеканалу. 

У цьому відеозверненні директор телеканалу Вадим Пелех заявив, що "гроші Фірташа знову витрачаються на дискредитацію журналістів ТВА".

"Тоді (у часи правління Януковича, - molbuk.ua) вони фінансували партію регіонів, зараз – широку античернівецьку коаліцію у міськраді", - зазначив Пелех.

"Все зрозуміло. Ми їх дратуємо. Дратуємо, бо показуємо схеми скупки міської власності за безцінь. Дратуємо, бо своїми іменами називаємо тих, хто прийшовши до рад на крові Майдану, наплював на виборців і перекинувся туди, де башляють більше. Дратуємо, бо показуємо балаган, який відбувається у міській раді та називаємо режисерів цього балагану", - додав журналіст.

"У своєму роздратуванні вони зриваються на нас з криками, ярликами, плакатниками і навіть кулаками", - йдеться у відеозверненні

"Невже вони думають, що ТВА, яке пережило пресинг системи Януковича, злякається нападок дрібної шантрапи? Цим нинішніми міськрадівським наполеончикам хочемо нагадати до в п’ять років тому тоді це закінчилось виносом михайлішинської бригади з Ратуші. А ми вистояли. І зараз вистоїмо, бо в нас є ви, наші глядачі, для яких працює команда ТВА. Будьте переконані. Ми вас не зрадимо. Ми не перестанемо говорити правду! Ми правда. Ми ТВА", - заявив у відео В. Пелех.



Раніше повідомлялося, що у Чернівцях депутат міськради від фракції "Свобода" Назар Моклович перешкоджав у здійсненні професійної діяльності знімальній групі місцевого телеканалу ТВА.

Нардеп Максим Бурбак пообіцяв звернутися до комітету з питань свободи слова та інформаційної політики у зв’язку з цими подіями.

Джерело:   molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

ТВА тримайтесь! чернівецький глядач чекає від вас правду , про покидьків депутатів, які голосують проти купівлі тролейбусів, проти фінансування освіти і медицини міста! Ми  Проти гопників які за куплені голоси студентів засіли тимчасово в раді!!!

avatar

глядач

22 листопада 2017 00:55

тва-дно!!! 

Тупо продались бурбаку!! 

avatar

Юра

22 листопада 2017 02:58

Шо какнал шо акцёры дешовые!!

avatar

ПЕЙС

22 листопада 2017 09:17

Так вам, підстилкам бурбаковим і треба. Але, люби Боже правду, ніхто вас не бив, не чіпав, не застосовував силу. Мовчіть, соски і пристосуванці, а не журналісти...

avatar

Юрій

22 листопада 2017 13:00

А "стійка" у Пелеха, як у американського кугутика. Він каже: "Бійтеся мене, бо я вас вже давно боюсь".

avatar

Дьордій

22 листопада 2017 13:43