Бурбак, Рибак і Тіміш привітали буковинців з Днем Гідності та Свободи!

Бурбак, Рибак і Тіміш привітали буковинців з Днем Гідності та Свободи!

21.11.2017, 15:36

Народні депутати України Максим Бурбак, Іван Рибак та Григорій Тіміш приватали буковинців з Днем Гідності та Свободи!

Тексти привітань народні депутати України оприлюднили на своїх особистих сторінках у ФБ

Сьогодні День, коли ми нагадуємо собі і всьому світу, що ми, українці, народ сильний і незламний. Вічна пам'ять полеглим за волю України, Вічна память Героям Небесної Сотні і мільйонам українців, які любили свою країну і поклали за неї життя, - написав Maksym Burbak. 

- Сьогодні День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у сучасній історії України– Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. Вони мають велике значення для нашої країни. Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність. 

Революція Гідності об’єднала нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. Нині ми будуємо економічно та духовно багату, вільну, демократичну державу, якою, безсумнівно, пишатимуться наші нащадки. 

У цей знаменний день велика шана та подяка всім учасникам визвольної боротьби, всім тим, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю на сході нашої країни. 

Бажаю кожному українцю благополуччя, сімейного тепла, душевного спокою та мирного неба над українською землею.

Нехай віра та сила духу українського народу допоможуть нам разом будувати щасливе майбутнє України!

Слава Україні! Героям Слава!

 Ivan Rybak

Шановна украінська громада, дорогі земляки!

Щиросердно вітаю всіх з Днем Гідності та Свободи!

Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження України, початок будівництва нашої держави. Майдан кардинально змінив наш народ, об’єднав нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація громадян гордих, вільних і відповідальних, здатних відстояти свою свободу,державність і людську гідність. Зичу віри у краще майбутнє нашої країни! Будьмо готові завжди захистити наш національний інтерес і європейський вибір!

Григорій Тіміш
1