Керівник ТВА - депутату-'свободівцю': 'Пане Моклович, готуйтеся ходити до суду. Тим паче - це для вас звична справа' (ОНОВЛЕНО)

Керівник ТВА - депутату-"свободівцю": "Пане Моклович, готуйтеся ходити до суду. Тим паче - це для вас звична справа" (ОНОВЛЕНО)

20.11.2017, 17:27

У Чернівцях депутат міськради від фракції "Свобода" Назар Моклович перешкоджав у здійсненні професійної діяльності знімальній групі місцевого телеканалу ТВА.

Відповідне відео, де обранець в коридорі міськради штовхав представників ЗМІ, оприлюднене на Facebook-сторінці телеканалу, пише molbuk.ua

Це сталося сьогодні вранці, коли журналістка ТВА Оксана Танащик і двоє операторів телеканалу підійшли до депутата "Свободи" Назара Мокловича з проханням дати коментар.

Депутат відштовхнув рукою мікрофон та штовхнув операторів, які проводили зйомки.

"Чого ти лізеш до мене з камерою?", - вигукнув депутат операторам.

Журналісти ТВА вважають такі дії депутатів перешкоджанням у здійсненні їх професійної діяльності і звернулися із відповідною заявою до правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак нагадав, через що бригаду запроданців Нєдорозумєнія люди винесли з ратуші



Раніше д
епутати фракції "Свобода" повісили у сесійній залі Чернівецької міськради плакати із написом "ТВА підстилки Бурбака".

Як повідомляє кореспондент molbuk.ua, обранці повісили три плакати на президію сесійної зали та на ще один на трибуні.

На двох із них зображений логотип місцевого телеканалу ТВА, і зазначено "підстилки Бурбака".

Ще на двох зображений логотип політичних партій "Народний фронт" і "Партії регіонів".

На початку позачергової сесії виступив депутат БПП Сергій Греков, закликавши депутатів зняти ці плакати.

"Я звертаюсь до голови депутатської комісії з питань етики і регламенту, і прошу вас, шановні колеги, заберіть дані плакати, щоб у нас надалі відбувалася сесія. В інакшому випадку я на знак протесту покину сесійну залу", - сказав він. 

Нагадаємо, раніше представники "Свободи" вдалися до неетичних висловлювань щодо журналістів телекомпанії ТВА під час судового засідання стосовно депутата міськради Андрія Кандиби, якого звинувачують у отриманні неправомірної вигоди в розмірі 1200 доларів США.

ДОВІДКОВО:

Чернівецька обласна організація Незалежної медіа-профспілки України закликала керівників Нацполіції та прокуратури Чернівецької області взяти на особистий контроль справу щодо перешкоджання здійсненню професійної діяльності журналістів телеканалу ТВА депутатом Чернівецької міськради від фракції "Свобода" Назаром Мокловичем.

Про це йдеться у зверненні голови обласної організації НМПУ Миколи Кобилюка до начальника ГУ НП в області Сергія Пілігріма та прокурора Чернівецької області Олега Соболя, пише molbuk.ua

"Чернівецька обласна організація НМПУ засуджує всі спроби провокацій щодо журналістів та вважає дії депутата Назара Мокловича тиском на журналістів телеканалу "ТВА", а також перешкоджанням у здійсненні ними професійної діяльності. Ми вважаємо такі дії депутата неприпустимими і категорично засуджуємо їх", - йдеться у зверненні.

"Закликаємо прокурора Чернівецької області Олега Соболя та начальника ГУ НП в Чернівецькій області Сергія Пілігріма взяти вказану справу щодо перешкоджання журналістській діяльності під особистий контроль, а нашу заяву вважати офіційним зверненням. Закликаємо посадовців правоохоронних органів негайно відреагувати на нашу заяву", - зазначається у документі НМПУ.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Правильно сказал!розпоясались подстилки кулявлобные.

avatar

20 листопада 2017 18:07

Захарка заспокойся! Гроші на картку вже мали надійти

avatar

Веня

20 листопада 2017 19:03

За ТВА насправді соромно. Перетворилися на маніпулятивний орган по знищенню конкурентів Бурбака і Каспрука.

avatar

Глядач

20 листопада 2017 19:41

Глядач, дивись промін їм.фірташа там тебе зомбонуть на негативм в місті і ти будеш їхати на Гравитон в старому тролейбусі, а в цей час твої кумири з рідного міста будуть жиру вати на джипах....

avatar

тверезий

20 листопада 2017 21:26

каюсь, я за це бидло з во сволоти більше не проголосую 

avatar

ЕксСвобода

20 листопада 2017 21:30

це цей хер що бив свою жінку? От хуйло

avatar

аня

20 листопада 2017 21:57

Свобода зляглася з ригами, і риги дали свободі юриста щоб допомагав писати пояснення. Ганьба!!!

avatar

глядач

20 листопада 2017 22:01