Окремі депутати Чернівецької обласної ради відмовляються здавати гроші на дошку пам'яті загиблих Героїв АТО

Окремі депутати Чернівецької обласної ради відмовляються здавати гроші на дошку пам'яті загиблих Героїв АТО

08.11.2017, 19:32

Про це повідомила депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко. 

- При вході в ОДА та облраду є дошка пам'яті з загиблими Героями АТО. За ініціативи Михайло Чорней її встановлено, і було рішення, щоб гроші здали за її монтаж самі депутати. Здали майже всі, окрім Опоблоку і пана Гайнічеру, вже втретє вони відмовляються здавати кошти. А пам'ятна дошка встановлена з метою великої шани і нагадування, для чого ми тут.... Вони загинули заради нас!

Голова фракції ОпоБлоку в облраді Dmitry Pavel пояснив свою позицію: 

Dmitry Pavel Давно все ВСТАНОВЛЕНО, а гроші Кобевко і Ко, збирають і збирають, це бридко, можете ще здати вони будуть вдячні. Не вірте підлим аферюгам, які прикриваються горем людей і збирають і збирають гроші...  Наша фракція голосувала за всі рішення що стосуються учасників АТО та їх сімей але давати кошти цим «діячам» за вже зроблені справи іншими людьми, а ці особи намагаються примазатись, заробити чи щоб вони собі щось компенсували. Краше дітям дати допомогу.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Кто такие

avatar

09 листопада 2017 11:17

А чого це давати..Хто хоче хай дає.Це його право.А хто хоче ні то це також його справа.На них і так багато коштів пішло,а потім ще й комусь із шишок в кишеню перепало.І взагаля ввійськовий збір також потрібно відмінити.Мені ніхто не платив і я також нехочу його платити.Та й де моя квартира за 35 років після армії.А цим дають.То що потрібноь когсь вбити щоб отримати житло,чи що..Хто поча то той хай платить..А особисто я небуду....

avatar

45345

09 листопада 2017 12:21