Хотинська ЦРЛ отримала черговий гуманітарний вантаж  з Німеччини

Хотинська ЦРЛ отримала черговий гуманітарний вантаж з Німеччини

28.10.2017, 15:54

В черговий раз Хотинська ЦРЛ отримує гуманітарний вантаж від західних партнерів. Цього разу багатофункціональні ліжка, меблі та багато іншого прибули з Німеччини.

 Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак.

- Спільними зусиллями разом з Головою РДА Петром Допіряком, головами об'єднаних територіальних громад, сільськими головами Хотиньщини ми оновлюємо матеріальну базу районної лікарні.

- Наступного тижня ми завершимо повну заміну медичних ліжок, які в лікарні ще за часів совєтів, на сучасні багатофункціональні аналоги. Наступна ініціатива заміна ліжкового фонду та меблів в сільських амбулаторіях. Також чекаємо на інформацію від сільських голів стосовно важкохворих, які "лежачі" та лікуються вдома. Буде створено обмінний фонд багатофункціональних ліжок, які будуть надаватися через Терцентр соціальної допомоги.

- Крок за кроком ремонтуючи Хотинську ЦРЛ, замінюючи нові вікна, утеплюючи стіни, оновлюючи матеріально-технічну базу ми зробимо сучасний потужний центр Східного госпітального округу!!! Viribus Unitis- Спільними зусиллями !!! Лише так!!!

1