За Василя Продана на посаду секретаря підписалися члени партії 'Батьківщина', яку колега Оксани Продан назвав проектом Кремля

За Василя Продана на посаду секретаря підписалися члени партії "Батьківщина", яку колега Оксани Продан назвав проектом Кремля

16.10.2017, 15:27

Під час загальних зборів Чернівецької територіальної організації політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", які відбулися у приміщенні Чернівецької обласної філармонії,  член партії «Блок Петра Порошенка», народний депутат України 8-го скликання Олег Барна, зокрема, заявив, що партія "Батьківщина", на його думку, є проектом Кремля. 

Таких вітчизняних політиків, як Яценюк, Аваков та Ляшко Олега Барна назвав байстрюками "Батьківщини". 

Нагадаємо, колегою пана Барни по правлячій коаліції є народний депутат України Оксана Продан.  А сама Оксана Продан є заступником голови фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді України. 

Водночас депутат Чернівецької міської ради Василь Продан (фракція "Рідного міста") оголосив про намір обійняти посаду секретаря міської ради, для чого заручився підтримкою колег-депутатів. Свої підписи за Василя Продана, зокрема, також поставили шестеро депутатів фракції "Батьківщина" (Юрій Бурега, Роман Гаїна, Любов Сорохан, Артур Мунтян, Валерій Казимірович, Олександр Пуршага). 

Якщо вірити словам Олега Барни - колеги Оксани Продан, усі вони ці люди є членами партії, яка є проектом Кремля. 

Виходить Василь Продан намагається отримати посаду руками ворогів України? 

Журналісти також поцікавилася від якої політичної сили на наступних виборах балотуватиметься сама Оксана Продан. Від БПП-"Солідарність" чи "Батьківщини". Відповідь на пряме запитання парламентарка традиційно поховала у словесній полові. 

Продана на секретаря підтримав увесь склад фракції 'Рідне місто', четверо депутатів 'Самопомочі',  шестеро з 'Батьківщини' і Ярослав Петришин з 'Народного контролю'

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Маленька брехня породжує великі проблеми!   Загралася Солідарність на Буковині з Фірташем.  А ВО Батьківщина то зрадники пожиттю.....Сумно!  За кого голосувати???

avatar

123

16 жовтня 2017 15:31

Голосуй за Яценюка та його партію Народний Фронт

avatar

До 123

16 жовтня 2017 18:54

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

юра

16 жовтня 2017 19:31