Степан Процюк, Остап Дроздов і Маріанна Гончарова спілкуватимуться з чернівчанами 17 жовтня у різних місцях і в різний час

Степан Процюк, Остап Дроздов і Маріанна Гончарова спілкуватимуться з чернівчанами 17 жовтня у різних місцях і в різний час

17.10.2017, 11:17

17 жовтня о 16:00 год в Муніципальній бібліотеці імені Анатолія Добрянського відбудеться презентація нового роману українського письменника Степана Процюка «Травам не можна помирати».

1970-ті роки. Доба арештів, судилищ, самоспалень... Радянська влада, якій зосталося жити два десятиліття, здається могутньою. Дуже мало хто вірить у перспективу її падіння. Незгодні стають жертвами кагебістських провокацій і каральної психіатрії. Характери в новому романі знаного українського прозаїка абсолютно різні. Різне бачення себе, різна сила волі, а декотрі з героїв іще й перебувають по різні боки барикад. Персонажі Степана Процюка збірні, узагальнені. Але методи й практики, до яких вдавався, нищачи людську особистість, більшовицький режим, показані з документальною конкретністю.

В рамках презентації також відбудеться показ короткометражки «70-ті» (режисер - Тарас Бенюк), відзнятої за романом «Травам не можна помирати» Степана Процюка.

Світлина від BukNews.

17 жовтня у Буковинському медіал-центрі Belle Vue пройде зустріч відомим журналістом, ведучим телеканалу "ZiK" Остапом Дроздовим.

Автор презентує свій новий роман «№ 2».

Початок заходу о 18.00.

Світлина від BukNews.

ЧЕРНОВЦЫ. НОВОСЕЛИЦА. ПРИХОДИТЕ. ПРИЕЗЖАЙТЕ.  Читаю новые, еще нигде не опубликованные рассказы из будущей книги. Ирочка Дячук - журналистка, "чернобыльский ребенок". Ира - вдова. Мама шестилетней дочки. Ире необходим один укол раз в 28 дней. Один укол стоит 30 тысяч гривен. Один укол - месяц жизни. Подтверждённый номер карты: 5168757276610609 Приватбанк. Дячук Ірина Юріївна.

Світлина від BukNews.

1