Нардеп Добродомов просить Яценюка і Квіта пояснити, чому БДФЕУ приєднують до ЧНУ

Нардеп Добродомов просить Яценюка і Квіта пояснити, чому БДФЕУ приєднують до ЧНУ

04.02.2016, 15:56

Народний депутат, лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов відправив депутатський запит до прем’єр-міністра Яценюка та міністра освіти Квіта, в якому просить пояснити мотиви реорганізації БДФЕУ в Чернівцях.

Про це повідомив депутат Чернівецької міськради Михайло Яринич.

"Лідер "Громадського руху "Народний контроль" Дмитро Добродомов зацікавився ситуацією щодо приєднання Буковинського державно-економічного університету до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та доцільністю такого рішення. Нардеп вже направив депутатський запит до Прем’єр-міністра та Міністра освіти і науки України з проханням пояснити мотиви реорганізації БДФЕУ та повідомити, чи узгоджувалося рішення уряду з керівництвом університету", - повідомив Яринич.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Хтось прорахував плюси та мінуси від такого приєднання ? Зрозуміла істерика п. Прядка, який втрачає своє преференції. Викладачів ніхто не звільняє, студенти будуть вчитись як і вчилися. БДФЕУ - державний університет, який, як і три сотні інших постали в часи кучмів та януковичів. Їхній рівень - сумнівний, а тому варіанти такі: 1) приєднання до інших вузів; 2) закриття або перевод в приватну форму. Чого хоче добитися Прядко своїм політиканством, до якого залучив студентів, місцевих політиків, що піаряться на всьому, що можна і не можна та журналістів, які не виділяються професійністю.

avatar

дмитро

04 лютого 2016 14:07

ОЛІГАРХІЧНИЙ КОНТРОЛЬ)))))))) РЯЖЕНИЙ АФЕРИСТ ВАШ ДОБРОМОВ!

avatar

ОЛЕКСІЙ

04 лютого 2016 14:11

а тут его партия не голосует за это. ну не парадокс??

avatar

юра

04 лютого 2016 18:37

Дурню ти дмитро! Заради одного прядка валити весь виш? Ти подивись по Чернівцях повно "лівих" нібито вузів, філій, то що. Більш того ЧНУ "прославився" на весь світ хабарниками на всіх рівнях. Не секрет для Чернівчан прейскурант по сесіям... ГАНЬБА ВСЬОМУ КУБЛУ ЧНУ!!! СЛАВА УКРАЇНІ! 

avatar

Чернівчани до дмитра(перший коментар)

04 лютого 2016 19:09