Без формування свідомості мешканців міста усі починання залишаться лише добрими намірами, - Віталій Ткачук

Без формування свідомості мешканців міста усі починання залишаться лише добрими намірами, - Віталій Ткачук

19.06.2015, 00:37

18 червня усі охочі могли долучитися до Громадського форуму «Інтегрована концепція розвитку середмістя Чернівців», який вібувся на площі Філармонії. Містянам і містянкам презентуватили  інтегровану концепцію розвитку Чернівців. На площі було встановлено 11 стендів з презентацією  різних напрямків: містобудування та житло, культура і культурна спадщина, транспорт, технічна інфраструктура, навколишнє середовище, клімат, енергоефективність, громадський простір і озеленення тощо.

Небайдужі мешканці міста, окрім участі у фаховому обговоренні, змогли самостійно визначити пріоритетні напрямки розвитку середмістя Чернівців і проголосувати за них на спеціально встановлених для цього стендах. 

Депутута Чернівецької обалсної ради Віталій Ткачук віддав перевагу напрямку Культура та культурна спадщина. 

- Проголосував за необхідність формування свідомості мешканців міста в пам'яткоохоронній сфері. Без зміни свідомості мешканців міста усі починання залишаться лише добрими намірами, - пояснив свій вибір Віталій Ткачук. 

Для дітей організували пізнавальну розвагу з картою міста та дозволили досхочу помалювати на величезному полотнищі. Всіх присутніх пригощали мінералкою та випічкою.

Ввечері організатори продемонстрували короткометражні фільми на урбаністичну тематику.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Шановний пане перевертень, зробіч хоча б шось для нашого міста та його мешканців! бо писанини богато, а дій ніяких. Хоча ніколи не бути тобі депутатом! Громада міста не допустить! Швидше всього в альфатері вмвезе тебе із твого "Фазану". Дорослий хлоп ходить і наклеїчки клеїть.... краще зроби щось своїм рученятами!!!

avatar

мешканка міста

19 червня 2015 14:38

Без клоунів скучно жити .

avatar

!!!

19 червня 2015 21:52