Невідомі особи зупинили лісовоз депутата-свободівця  з Глибокої і вимагали документи

Невідомі особи зупинили лісовоз депутата-свободівця з Глибокої і вимагали документи

06.04.2016, 12:02

5-го квітня 2016 року поблизу районного центру Глибока, що на Буковині, невідомі особи (за попередніми даними - із застосуванням вогнепальної зброї) скоїли напад на депутата Глибоцької селищної об'єднаної територіяльної громади від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Констянтина Лопуляка. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода".

Як повідомив заступник голови Чернівецької обласної ради свободівець Віталій Мельничук, напад на депутата-свободівця стався пообіді, коли націоналіст повертався на лісовозі до місця роботи. За словами Віталія Мельничука, невідомі в цивільному за допомогою власного авто перегородили дорогу лісовозу та вимагали документи. Згодом під'їхала ще одна автівка, із якої вийшли особи у камуфляжі, які вимагали, аби Констянтин Лопуляк вийшов із лісовоза.

"Ба більше, бандити погрожувати вогнепальною зброєю. Далі вдарили кілька разів в обличчя та розпочали стрілянину. Внаслідок цього бандитизму свободівець не постраждав, однак куля відрекошетила та потрапила в одного з нападників. На разі він перебуває в лікарні. На місце було викликано поліцію, яка провела слідчі дії. У зв'язку із такою ситуацією вимагаємо, щоби правоохоронці якнайшвидше ідентифікували усіх нападників та покарали винних. Недопустимо, щоби прецидент із застосуванням бойової зброї залишився без адекватної реакції правоохоронців. Винних має бути покарано", - зазначив Віталій Мельничук.

Чернівецька "Свобода" вимагає від правоохоронців розслідувати зухвалий злочин та притягти до відповідальности бандитів.

1


КОМЕНТАРІ (8)

Не кради ліс і не буде проблем. Він думав, якщо став депутатом від свободи то вже можна красти ліс.

avatar

!!!

06 квітня 2016 09:42

Ага, зупинили лісовоз і погрожуючи зброєю вчинили постріл у себе)
Шо ти робив у лісовозі, сука свободівська? Ліс крав?

avatar

Сегій

06 квітня 2016 12:58

Ну шо, козли, приплили як гім*но до берега? Нахапали зі сходу зброї, поприкривалися іменами хлопців-героїв, що загинули за Україну, і вирішили стати бандитами, грабувати на дорозі? Їхав собі чоловік, перевозив чесно ліс. Ковальцю що, грошей забракло? Носіть тепер Валєрі передачі у лікарню, а потім і за грати хтось з вас сяде. Мельничук ще з вами цяцькається, розповідає про якихось "невідомих осіб". Усе усім, сер-гєї, відомо! За скоєне - відповісте!

avatar

усім сер-гєям

06 квітня 2016 14:02

Попрошу всіх громажян не кладіть всіх атовців в один ряд. Атовці самі повині дати оцінку даній ситуації. Валерій Краснян та його люди також люди Олександра Ковбасюка в лиці Євгенія Марусика (Карандаш) зробили колективний напад на лісовоз із застосуванням вогнепальної зброї. Нехай вони відповідають за ці діїа не атовці. Вони псевдо атовці

avatar

Патріот

06 квітня 2016 19:18

Цілковито з вами згідна. Цілковито. Але хто ж, цікаво, з атовців, справжніх атовців, а не псевдо в камуфляжах, хто з них, а точніше, хто з вас наважиться дати таку оцінку? Хто наважиться дати в рило Марусику і Красняну за плюндрування звання атовця, приниження честі військового і пам,яті загиблих? Чи може на це зважиться видатна активістка руда Оля, що на ваших горбах вибиває собі тепле місце в системі охорони здоров,я? Та вона навіть зараз не пискне у цій ганебній історії, бо не вигідно. Боляче на це дивитися. А що, до речі, Бурбак? Не пише запит Авакову? Нє? Ну правильно, йому ж тільки піаритися на водоспадах. а тут - збройний напад. Бурбак в кущі.

avatar

Патріоту

06 квітня 2016 20:20

Бог буком не бє!  Такі організації як чернівецька Свобода яка повністю лягла під Продана і ПС який ліг під Куліша, потребують негайного очищення від таких горе патріЙотів

avatar

чернівчанин

06 квітня 2016 20:36

Шо - кулеметом очищення? А яйця собі не відстрелиш? Бог справді буком не б,є і кулі так просто не рікошетять у тих покидьків, що наставляють на людей зброю. Хочете крові? Кров,ю і захлинетесь.

avatar

Ковалець почав відстріл?

06 квітня 2016 20:42

Атовці зберуться думаю найближчим часок. І вискажуть свою позицію. Краснян та Марусик це не всі ті що псевдо. Час все поставить на місце. 

avatar

Патріот

06 квітня 2016 20:59