Неповнолітня чернівчанка організувала порно-студію в одному із медичних закладів обласного центру

Неповнолітня чернівчанка організувала порно-студію в одному із медичних закладів обласного центру

01.08.2016, 20:16

Днями у Садгірському районному суді м. Чернівці розглянуто матеріали кримінального провадження щодо 17-річної мешканки обласного центру (повноліття фігурантка святкуватиме у другій половині серпня 2016-го), яка небезпідставно обвинувачувалась у протиправних діях у моральній сфері та на сексуальному грунті.

За матеріалами кримінального провадження було достеменно встановлено, що наша землячка, перебуваючи у вересні 2015 року на стаціонарному лікуванні в одному із медичних закладів обласного центру, зініціювала створення своєрідної порно-студії. І для цього безпосередньо у палаті погрозами та фізичною силою змушувала трьох малолітніх дітей, які теж проходили реабілітаційний курс, знімати верхній та нижній одяг, оголяти статеві органи та вчиняти між собою сексуальні дії. Окрім того, ці дитячі «баталії» організовувала на очах у ще чотирьох малолітніх хворих, а також із власними «коментарями» та «порадами» фільмувала їх на відеокамеру, що була вмонтована у корпус її мобільного телефону, для подальших колективних та індивідуальних переглядів.

Ретельно проаналізувавши доказову базу, провину у розбещенні малолітніх неповнолітньої зловмисниці у суді було встановлено у повному обсязі і за скоєне на три роки її позбавлено волі. Правда, врахувавши цілий ряд обставин, котрі пом'якшують та обтяжують покарання (зокрема, перебування в обласному наркологічному диспансері на обліку із діагнозом вживання алкоголю, канабіноїдів та амфетамінів, першу судимість, наявність шестимісячної вагітності тощо), а також на підставі ст.ст. 75, 76 та 104 КК України, служителі Феміди від виконання даного покарання засуджену звільнили, натомість встановивши однорічний випробувальний термін та певні обмеженя. За цим же вердиктом із фігурантки примусово буде стягнуто на користь держави 562 гривні за проведення на етапі кримінального провадження різноманітних експертиз.

Таким чином, намагання неповнолітньої чернівчани зорганізувати у палаті медичного закладу діяльність порно-студії була своєчасно припинена. Хоча психіці  потерпілим від розбещення та «глядачам»  сексуальних «оргій» було, без сумніву, нанесено певні травми, котрі у найближчому майбутньому можуть проявити себе не зовсім із позитивної сторони.

                                              Володимир Драюк, ТУ ДСАУ в області

Фото - ІЛЮСТРАТИВНЕ

1


КОМЕНТАРІ (4)

Впізнаю вже забутий стиль Драюка. Як був він прес-секретарем у обласному управлінні МВС, то такі йшли від нього прес-релізи - порнофільми відпочивають. Драюк любить смакувати сексуальні збочення і сексуальний садизм. До найменших дрібниць розписував, хто кого чим і як довго. І от знову почалося. Судовій системі потрібно трохи стримувати Драюка. Або організувати йому якусь віддушину в цьому житті.

avatar

Журналіст

02 серпня 2016 14:55

avatar

16 квітня 2017 14:41

avatar

anton

18 березня 2018 17:39

avatar

17 квітня 2018 12:53