Неполітичний Майдан контролювала Банкова? Янукович зняв з себе відповідальність за розгін майдану

Неполітичний Майдан контролювала Банкова? Янукович зняв з себе відповідальність за розгін майдану

01.12.2013, 01:41

Бригинець: Неполітичний Майдан контролювала Банкова?

Доротич Сергій – так звучить ім’я людини, яка, на думку «неполітичних» політиків Майдану, надала звук для мітингу на Майдані Незалежності і забрала його за дві години до штурму Майдану.

Про це повідомив народний депутат України (фракція «Батьківщина») Олександр Бригинець.

«Дивовижно, але це ім’я співпадає з іменем людини, яка у 2010 році, на думку членів Податкового майдану (Центральний штаб порятунку українського підприємництва), здала Податковий майдан, привівши у наметове містечко охорону, яка складалася з бойовиків ПР. Вони взяли під контроль трибуну, мікрофон і один з входів у наметове містечко. Додайте до цього кілька випадків, коли хтось давав у касу Майдану анонімно по 10 000 грн.. А міністр освіти Д. Табачник, стимулював вузи відправляти студентів на Майдан. От і складається повна картина, що аполітичний Майдан з його лідерами, але, можливо мимо їх волі, фінансувався і організовувався досвідченими фахівцями з руйнування протестних настроїв, що діють в інтересах влади», - заявив О.Бригинець.

«Слава Богу, ситуація змінилася: вже вчора, як я писав, дух Майдану змінився. А сьогодні Майдан став справжнім, хоч і переїхав в інше місце», - підсумував О.Бригинець. Про це повідомляє прес-служба Народного депутата України Олександра Бригинця.

1