Непартійні запитання Правому сектору Чернівецької області (коментар)

Непартійні запитання Правому сектору Чернівецької області (коментар)

06.03.2014, 21:23

Коментар Експертам Правого Сектору з'явився під нашою новиною Претензії Правого сектора до Кушнірика, Каспрука, Паскаря не персональні, а системні. З огляду на важливість поставлених дописувачем запитань публікуємо їх в стрічці новин

Можливо, відповіді на частину цих питань ми почуємо вже завтра: Правий сектор Буковини оголосив про прес-конференцію.

Дата - 07.03.14
Час - 14.00
Місце - Ломоносова 2 (Народний дім)
Прес-конференція правого сектору Буковини:
1) Відношення та реакція Правого Сектору Буковини стосовно Сесії Чернівецької міської ради 06.03.14;
2) Відношення та реакція Правого Сектору Буковини стосовно призначення нових очільників силових відомств краю;

"Час голослівного звинувачення посадовців спочатку помаранчевими, а потім біло-голубими , звільнення, а потім і кримінального переслідування за політичними мотивами, а інколи і використання таких методів нечистоплотними політиками та посадовцями для усунення своїх більш здібних конкурентів ми вже проходили. Тому хлопці дійте більш професійно і оперуйте фактами , а не чутками одна баба іншій сказала Лише тоді буде довіра і не буде підстав у звинуваченні вас у тупому зароблянні бабла від Проданів, Бурбаків, Мунтянів та інших політиків і політиканів. Отож конкретні непартійні запитання :

1.У функціональні обов’язки кого із посадовців входило кураторство над аеропортом в останні 2 роки: Михайлішина, Сірмана чи Кушнірика? Якщо не знаєте, то підкажу – Сірмана. Але також хочу побачити про це документ .

2. Хто виграв тендер на закупівлю спецтехніки МіськШепом, хто очолював і входив до тендерного комітету і де є звернення до правоохоронців для порушення кримінальної справи? В чому конкретно полягає злочинна схема закупівлі спецтехніки? Хто з депутатів міської ради порушував це питання на сесії міської ради з метою виявлення порушень під час закупівлі техніки і хто керував МіськШепом у цей час? Злочинну схему просимо розкрити. Для допомоги підскажемо, що керував міськШепом людина команди Михайлішина – Віталій Червінський, а проти можливих зловживань у цій сфері на сесії міської ради виступав депутат Я.Кушнірик. Архіви не горять.

3. Керівника « Спецкомунтрансу» з Києва на посаду запросив Михайлішин і саме у його повноваження входило призначення цього керівника. Просимо навести дані фінансово-господарської діяльності Спецкомунтрансу, які б свідчили, що за 2 останні роки його робота погіршилася. Тоді про це можна буде спитати у Кушнірика. Може він тоді нарешті відкрито і розкаже, як Михайлішин з Тимофєєвим намагалися і на чернівецькому смітті грошенят підзаробити і як вдалося цьому завадити.

4. Чи можна ремонтувати дороги без грошей? Наведіть факти, скільки було виділено коштів на ремонт доріг у Чернівцях, хто визначав, куди їх спрямовувати, скільки не було освоєно через недбалість Кушнірика і скільки він підписав актів –прийому робіт,там де вони виконані неякісно – з назвами виконавців робіт і зазначенням адреси цих об’єктів

5. Скільки порушено кримінальних справ, чи хоча б надійшло письмових заяв від виконавців про вимагання, отримання Кушніриком відкатів, хабарів ? Повідомте аресу доброго саду Кушнірика, вирощеного на цих відкатах, або хоча б надайте фото цього чудо-саду . 

6. З якого року дружина і донька Кушнірика перебувають за кордоном і чим вони там займаються? А взагалі хто бачив дружину Кушнірика? Вона у нього є? 

7. Наведіть заяви, звернення керівників шкіл, садочків з боку заступника міського голови О. Паскаря? Скільки меблів закуплено у ПП «Валентина» для бюджетних організацій міста за бюджетні кошти, яким чином ці меблі закуплялися – на тендері, конкурсів?

8. Хто і коли подав судовий позов до керівника Містобуду О.Каспрука? У якій стадії розгляду ця справа у суді? Чому у заяві Правого сектору йдеться про керування О.Каспруком житлово-комунальним господарством міста , якщо офіційно йому не пропонувалася жодна з посад у міській раді? 

9. Яку громадську організацію представляє Правий сектор? Де, коли і ким вона зареєстрована? Де можна ознайомитися з її статутними документами? Коли ця організація проводить збори, конференції, якщо і проводить, то чому вони закриті для ЗМІ? Хто такі активісти Правого сектору , керівники? Чи пройшли вони також через громадську люстрацію ? Коли вони будуть проходити цю громадську люстрацію у чернівчан? Якщо цього не було, то чи не є Правий сектор зародком політичної корупції, коли одна організація, в даному випадку Правий сектор, має істотні переваги перед іншими учасниками громадського суспільства (діяти без реєстрації, не дотримуватися вимог публічності у роботі, втручатися у діяльність як державних, так і підприємницьких структур поза правовими методами, застосовувати переслідування людей за політичними мотивами без фактичного доведення складу злочину і т.п.) 

Дуже прості питання, хлопці. Задаю їх під балаклавою, щоб бути з вами у рівних умовах.

Правому сектору"

1


КОМЕНТАРІ (14)

А ще нагадаю про дві кримінальні справи Ринжука, які у Садгірському суді лежать.

Корупційні судді Тріска, Байцар та Мілінчук чекають нагоди виправдати Ринжука та повернути його на Калинку...

Агей, Пяний Сектор, гайда до суддів та запитати чи повернуть вони грошики Ринжука громаді...

avatar

Підприємець

06 березня 2014 20:08

Правий сектор - бандити!

avatar

Чернівчанин

06 березня 2014 20:32

Правый сектор борется за портфели! Если бы они переживали за Украину-давно уже были бы в Крыму!

А так-очко жим-жим!

avatar

Чернівчанин

06 березня 2014 20:35

"Злочинне угрупуваннє" - це часом не про правий сектор?

avatar

Чернівчанин

06 березня 2014 20:38

відправити всю цю скотобазу в Крим, нехай їм підправлять їхні дебільні рожі!!!

avatar

оля

06 березня 2014 21:22

НАЙБІЛЬШЕ МЕНЕ (і, думаю, багатьох) ЦІКАВЛЯТЬ ВІДПОВІДІ НА ПИТАННЯ №9

АГОВ, ТАК ХТО ТАМ ЗА МАСКАМИ?

ЧИ НЕ ЗАБАГАТО АМБІЦІЙ?

 

 

avatar

Ольга КИНАЛЬ

06 березня 2014 23:02

Останнім часом помічається не аби яка активність Правого сектору на екранані Проданівського телеканалу. Сьогодні одного з членів "фортеці"( організація Проданів) хотіли пропхати у виуонком, проте поки що не вдалось. Думаю що час покаже за для чого вони так наполегливо боряться за справедливість. Проте пам'ятайте хлопці одне-один докерувався, а ви можете добігатись...

avatar

Чернівчанин

06 березня 2014 23:06

avatar

Володимир Антонюк

06 березня 2014 23:48

Таке враження що цей Правий сектор працює на Москву. Навіщо ці демарші, які потім показують московські ТБ. Хто вони такі, хто дав їм право скрізь всіх вчити жити?

Хто з шахраїв-політикеів їх використовує? Чому вони не вимагають аби знайшли вбивць наших хлопців на Майдані, а лише до влади прагнуть.

avatar

Дапина

06 березня 2014 23:52

Не довго інтрига крутилась навколо Чернівецького П"яного сектору. Все стає на свої місця, засвітились Продани з своєю "Фортецею" Через Фортецю, Рідне місто чи Удар не сильно покритикуєш, от і взяли під своій контроль Пяний сектор.От вже і в виконком пробували залізти.

avatar

Споглядач.

07 березня 2014 11:58

avatar

Olya Zelenko

07 березня 2014 16:39

Чернівчани!!! Ви що хочете в Чернівцях свого "сАШИ БЕЛОГО"?

avatar

Революціонер

07 березня 2014 19:05

ГЕТЬ НАЦИКІВ З МІСТА!!!!

avatar

Чернівчанин

07 березня 2014 19:07

Якісь зациклені 13 коментаторів: написані питання то і коментуйте, а не зводьте рахунки (за)_(без) замовлення...

avatar

0703_buk

07 березня 2014 19:44