Неодразу і Рим будувався: розмова з Йосипом Шмідтом

Неодразу і Рим будувався: розмова з Йосипом Шмідтом

24.12.2017, 21:34

  На виборах сільського голови 10 квітня 2017 року у Кам’янці впевнену перемогу здобув Йосип Шмідт. Про те, що вдалося зробити йому разом із депутатами, виконкомом та громадськими активістами територіальної громади за минулі сім місяців Йосип Дмитрович поділився у розмові із журналістом Василем Гейнішом:

- Зрозуміло, що цей підсумок є лише стартом того, що треба і чого хочеться досягти в інтересах села і його мешканців. Декого з них, знаю, не все влаштовує, бо є категорія людей, яка вимагає, аби результати відчувались у повній мірі одразу. Та так у житті, звичайно, не буває.

Тим не менш, у переліку зреалізованого є, на мій погляд, чимало повноцінного і вагомого. Передусім нам вдалося нарешті придбати нову пожежну машину, в якій вже віддавна мали потребу вогнеборці.

  Поряд з тим, у центрі спільної уваги завжди стояло питання впорядкування сільських доріг. Тож, провели ямковий ремонт центральної асфальтівки, гравіювання проїзжих частин на вулицях Ланова, Кам’янська, Синюка (нагорі). Близький до завершення капремонт автомобільного моста, що з’єднує вулиці Довбуша-Воробчука. Придбано і облаштовано зі дашком автобусну зупинку. Водночас виготовлено технічну документацію для освітлення вулиць Б. Хмельницького та Перелісної. До слова, таке ж освітлення незабаром запрацює навколо сільського цвинтаря, де побудовано і громадську вбиральню. Змогли ми вирішити і проблему впорядкування громадських криниць та придбання сміттєвих баків.

  І, звісно, радує те, що віднайшли кошти для придбання комп’ютерної техніки у ДНЗ №3 (кут Вундоя). Нові обладнані ігрові майданчики отримали діти, які проживають на вулицях Назарія Яримчука, Юлії Тимошенко, Тараса Шевченка, Івана Франка, Ольги Кобилянської, Незалежності та Перелісна.

  Ось такі наразі відрадні факти підсумків семи місяців. Хотів би висловити щиру подяку за сприяння і допомогу керівництву райдержадміністрації і райради, народному депутату України Г. І. Тімішу, депутату обласної рад и В.І. Грижуку, підприємцям Ю.І. Унгуряну, А.Н. Хохуляку. Власне, їх як і всіх кам’янчан сердечно вітаю із Новорічними і Різдв’яними святами і віддуші бажаю щастя, добра і світлої надії у день прийдешній.

1