Немовля, яке в Чернівцях викинули на смітник, народилося мертвим, а про його смерть повідомили сусіди - міліція (+ВІДЕО)

Немовля, яке в Чернівцях викинули на смітник, народилося мертвим, а про його смерть повідомили сусіди - міліція (+ВІДЕО)

13.05.2015, 14:13

За попередніми висновками експертів встановлено, що смерть немовляти, яке знайшли нещодавно в Чернівцях, є внутрішньоутробною. Про це повідомляє СЗГ УМВС області.

До правоохоронців надійшло повідомлення, про те, що в одному з будинків садового товариства обласного центру знайдено мертву дитину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ст. 117 (Умисне вбивство, матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. 

Співробітники міліції оглянули місце події, вилучили речові докази та опитали мешканців садового товариства. 

Як з’ясувалося, дитину народила 30-річна жінка в будинку без нагляду лікарів. За її словами немовля родилося мертвим, тож її 43-річний співмешканець замотав тіло хлопчика у ганчірки та викинув на смітник за будинком, прикидавши сміттям. Відомо, що дані особи ведуть антисоціальний спосіб життя. 

З метою з’ясування всіх обставин події, слідчі призначили ряд експертиз, за результатами яких у кримінальному провадженні буде прийняте законне кінцеве рішення.

Міліція Буковини оприлюднила нові подробиці справи про смерть немовляти у Чернівцях. 

Коментар Голянського Дем'яна Валентиновича - заступника начальника слідчого управління УМВС України в Чернівецькій області.

 
 
1