Неякісні шкільні автобуси на 1,4 мільйони гривень. Суд в Чернівецькій області скасував рішення про закупівлю

Неякісні шкільні автобуси на 1,4 мільйони гривень. Суд в Чернівецькій області скасував рішення про закупівлю

23.11.2019, 14:22

Незаконну закупівлю здійснила Рукшинська громада.

Рукшинська громада Чернівецької області закупила неякісні шкільні автобуси за 1,4 мільйони гривень. Це визнали у суді, скасувавши результати торгів та укладений договір про закупівлю.

Про це під час свого брифінгу повідомив новий прокурор області Адріан Дутковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не для того я мерзнув на сході, щоб об мене витирали ноги»: на Буковині голова ОТГ заявив про тиск правоохоронців

"Вчора, 21 листопада, суд задовільнив позов прокурора Кельменецької прокуратури в інтересах держави про визнання недійсними результатів конкурсних торгів та договору на закупівлю шкільних автобусів вартістю 1,4 мільйонів гривень. Підставою для пред'явлення цього позову стало не врахування встановлених вимог до автобусів при укладенні договору для їх закупівлі. Тобто, для дітей закупили неякісні автобуси", - сказав головний прокурор області.

На уточнююче запитання кореспондента ІА АСС про те, хто саме закупив неякісні шкільні автобуси, Адріан Дутковський відповів: "Рукшинська сільська рада уклала договір з фізичною особою-підприємцем про закупівлю цих неякісних автобусів".

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Бурбак вимагає від прокуратури об'єктивного розслідування справи закупівлі автобусів у Хотинському районі

1