Небайдужі чернівчани спростовують інформацію мерії про ямковий ремонт вулиць обласного центру: 'нано-асфальт' можна виймати пальцями

Небайдужі чернівчани спростовують інформацію мерії про ямковий ремонт вулиць обласного центру: "нано-асфальт" можна виймати пальцями

14.03.2013, 01:36

- Холодний асфальт - це реальність, чи міф ? Ще 6-го березня Чернівецька міська рада повідомляла, що виконала ямковий ремонт сучасним методом -  холодним асфальтом вже на 16-ти вулицях міста. Про те, що під час робіт використано 266 кубічних метрів холодного асфальту було додатково повідомлено 13 березня. Ми, небайдужі мешканці міста, перевіряли ямковий ремонт холодним асфальтом на вулицях міста. Про це на своїй сторінці у ФБ написав громадський активіст Василь Виноградов.

- Пройшлись по цих вулицях та побачили на власні очі ці сучасні технології, втілені в ремонті доріг. Почали з вулиці Винниченка (від вул. Миру до ж/д переїзду). Виявилось, що частина ям на цьому відрізку не ремонтувалась! З деяких можна пальцями виймати цей "нано-асфальт". Усі інші ями засипані піском та гравієм. А більша частина вже розмита: уся та суміш нібито холодного алфальту розтеклась по дорозі.

Продовжили перевіряти відрізок від вулиці Кармелюка до вулиці Миру. Жах ! Люки відкриті, ями не ремонтовані ! Перехрестя вулиці Садової - Кордуби. Ями напівзасипані гравієм, пісок за тиждень вимило. Знову ніякого натяку на асфальт !!! Вулиця Сторожинецька. Початок вулиці у ямах та калюжах. Знову гравій з піском. Пісок повимивало, гравій розкиданий навколо ям. Перехрестя Сторожинецької - Кошового. Напевно на 10-ти квадратних метрах 10-ть ям. Нового асфальту немає ! Вулиця Хотинська. Тут МіськШЕП, мабуть, вирішив не робити ремонту доріг. В деяких ямах пісок з гравієм. Піску більше ніж гравію. Дорога розбита ! І це ті дороги, про які влада нам звітує, як про місця, де повністю виконані роботи ! Ми спростовуємо інформацію Чернівецької міської ради про виконану роботу по ямковому ремонту на цих вулицях міста !

Довідка: Із настанням календарної весни після активного танення снігу МіськШЕП виконав ямковий ремонт холодним асфальтом вже на 16-ти вулицях міста. Під час робіт уже використано 266 кубічних метрів холодного асфальту. Наразі проведено ремонт на таких відрізках: вул. Винниченка (від вул. Кармелюка до вул. Миру), вул. Винниченка (від вул. Миру до ж/д переїзду), вул. Садова, вул. Кордуби, вул. Червоноармійська (від “Юності Буковини” до кільця, кільце), вул. Пр. Незалежності (квітковий ряд), вул. Сторожинецька, вул. М. Олімпіади – вул. Фастівська, вул. М. Олімпіади – вул. Ізмайлівська, вул. Руська (від Центральної площі до вул. Яремійчука), вул. Університетська, вул. Гагаріна – вул. Сагайдачного, вул. Галицький Шлях (розворотнє кільце), вул. Лукіяновича, вул. Хотинська, вул. Перемоги. Також заплановано ямковий ремонт з використанням холодного асфальту на інших ділянках. Він охопить ще 22 чернівецьких вулиці. Довідково: Холодний асфальт — сучасний інноваційний дорожній матеріал, що відкриває унікальні можливості організаціям, що спеціалізуються на обслуговуванні доріг і дорожньому будівництві. Його використовують для швидкого ямкового ремонту автомагістралей, міських вулиць, дорожніх тріщин або під’їзних шляхів до будинку. Готовий до застосування склад можна засипати у вибоїни і ями, після чого для початку процесу полімеризації досить утрамбувати. Основою цього матеріалу є звичайний полімер – змінений асфальт з пластифікуючими і морозостійкими елементами.

12 березня, виконавчий комітет Чернівецької міської ради затвердив план фінансування ремонту та утримання доріг у Чернівцях на 2013 рік. За рахунок міського дорожнього фонду на ремонт доріг планується витратити понад 11 мільйонів гривень. За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах – понад 19 мільйонів гривень. Про все це повідомляє Сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

Дивіться фото та відео матеріал.

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Larisa Khomich

13 березня 2013 21:45

За грати всіх, хто був до цього причетним!!!!!!!!

avatar

Папаша

13 березня 2013 22:36

А еще есть ул. Шухевича (Дубинская)  а к дому 9а вообще нет даже направления.

avatar

саша

13 березня 2013 23:12

avatar

Larisa Khomich

14 березня 2013 08:10

Мабуть холодний асфальт придуманий для холодної погоди. В теплу він - розталий асфальт... Або болото!

avatar

Максим

14 березня 2013 10:04