Небайдужа Глибоччина долучилася до благодійного марафону

Небайдужа Глибоччина долучилася до благодійного марафону

26.10.2016, 19:32

25 жовтня у Глибоцькому районному будинку творчості та дозвілля відбувся благодійний концерт шоу-групи "Вікторія" (м. Чернівці). Захід пройшов у рамках благодійного туру групи районними центрами Буковини під егідою Чернівецького обласного благодійного фонду "Подаруй дитині життя". Мета концертів - збір коштів для онкохворих дітей, що перебувають на стаціонарному лікуванні кардіоонкогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.

 Небайдужі мешканці Глибоччини - працівники установ та організацій району, учні, приватні підприємці, громадські організації тощо вкотре довели, що для наших краян чужих дітей, кинутих напризволяще сам-на сам із недугою - немає.

 Перебігом благодійного збору опікувався заступник голови райдержадміністрації, відомий волонтер громадського формування "Козацька варта" Ілля Лопуляк спільно із відділом культури і туризму. На разі, посадовцем було передано виконавчому директору фонду пані Оксані Василівні зібрані кошти у сумі 10 тисяч 600 грн., яку засвідчено відповідним актом. Із загальної суми - 2430 грн зібрали працівники закладів культури району. І це ще не остаточний результат щедрості наших краян, окремі організації нададуть зібрані кошти до кінця тижня. Всім благодійникам було вручено подяки фонду, а чарівним учасникам шоу-групи та голові фонду Ілля Костянтинович вручив розкішні букети осінніх квітів і висловив щирі слова вдячності за волонтерську діяльність заради здоров`я дітей.

 Іскрометна українська пісня у виконанні "Вікторії", не зважаючи на похмурий день, створила світлий настрій у присутніх, а буковинське серце, незважаючи на всі перепитії буття, залишається відкритим назустріч добрим справам.

Олена Рєпіна.

1