Не зручний для нинішнього керівництва Чернівців колишній керівник 'Калинки' переконаний, що  план розвитку ринку на 2012 рік провалено

Не зручний для нинішнього керівництва Чернівців колишній керівник "Калинки" переконаний, що план розвитку ринку на 2012 рік провалено

23.08.2012, 19:06

– Ви досить тривалий час очолювали найбільше бюджетоформуюче комунальне підприємство міста МТК "Калинівський ринок". Скажіть, чи вдалось зробити все для того, аби воно стало зручним місцем роботи для простих людей та нарощувало надходження до бюджету, - запитав журналіст Арсен Яківчик (BukNEWS) у депутата Чернівецької міської ради Василя Максимюка.

– З плану розвитку ринку на 2012 рік, затвердженого міським виконавчим комітетом, не зроблено майже нічого. Гроші постійно вилучають і нічого фактично не йде на його розвиток. Гроші повинні йти насамперед на впорядкування ринку, тільки тоді він буде розвиватись і як наслідок давати ще більше надходжень. Хоч, погодьтесь, сьогодні саме "Калинка" формує значну частину міського бюджету.

– Чому ж тоді не оголошують конкурс на заміщення посади гендиректора ринку, а його обов’язки виконують тимчасово призначені люди?

– Не знаю. Він кілька разів анонсувався, але й досі його так і не провели. У мене готова програма розвитку ринку і я обов’язково візьму участь у конкурсі, якщо він буде оголошений. А для нинішнього керівництва, очевидно, був не зручний, адже захищав інтереси простих працівників ринку, підприємців. Для прикладу, під час затвердження сесією Чернівецької міської ради ставок єдиного податку для 1 та 2 групи. Але інакше я не можу і не хочу працювати. Довіру та повагу можна заробляти все життя, але втратити її можна за лічені хвилини, зрадивши тих, хто тобі повірив.

1