'Не збиралися нікуди втікати': серед призовників - працівники міськради та племінник мера Чернівців (ФОТО)

"Не збиралися нікуди втікати": серед призовників - працівники міськради та племінник мера Чернівців (ФОТО)

19.06.2017, 23:04

Офіцерів запасу на військову службу за призовом відправили сьогодні, 19 червня, з Чернівців. Таким чином військкомат Буковини виконав план - загалом відправив 15 офіцерів запасу.

Буковинців направили до навчальних військових частин Львова, Києва та Одеси, повідомив Чернівецький обласний військовий комісар Володимир ШВЕДЮК.

- Серед призваних є і інженери, і вчителі, і два працівники міськради, - сказав В. Шведюк. - Вони три місяці проведуть у навчальних частинах, потім їх розподілять за спеціалізацією. Загалом термін служби - 18 місяців. В АТО без їхньої згоди ніхто нікого не відправлятиме.

Серед призваних офіцерів - новопризначений директор департаменту економіки міськради Степан Руденко, виконувач обов'язків начальника відділу охорони культурної спадщини Василь Михайлюк, а також племінник міського голови Олексія Каспрука Павло Каспрук.

- Весело розпочинається мій перший день на новій посаді, - пожартував Степан Руденко. - Найважче було повідомити про повістку рідним, вони дуже хвилюються. Проте ми готові служити неньці-Україні і не збиралися нікуди втікати. 

Те, що відразу кількох наближених до оточення міського голови осіб призвали на військову службу, обласний військком назвав випадковістю. 

Джерело: molbuk.ua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

А навіщо потрібно було призначати на посаду людину, знаючи про її мобілізацію ???

avatar

Єремічук

20 червня 2017 12:30