Не встиг чернівецький АВТО-МАЙДАН виправдатися за подарунки в геріатричному пансіонаті, як  в ОПОРИ виникли запитання до покриття у спортзалі

Не встиг чернівецький АВТО-МАЙДАН виправдатися за подарунки в геріатричному пансіонаті, як в ОПОРИ виникли запитання до покриття у спортзалі

10.10.2015, 20:09

Кандидат від чернівецького АВТО-МАЙДАНУ подарував покриття для спортзалу

Кандидат в депутати Чернівецької міської ради від політичний партії АВТО-МАЙДАН Іван Гораш подарував спортзалу по вул. Білоруській (перший округ до Чернівецької міської ради) покриття для підлоги. Про це прес-служба міської організації «АВТО-МАЙДАН» повідомила місцевим ЗМІ. 

В повідомленні, зокрема, йдеться, що на прохання тренера було закуплено спеціальне покриття для підлоги в спортзалі і 8 жовтня його доставили (фото з сайту Букньюз). 

ВІДЕО https://youtu.be/_JSg2Ahp2Ao?t=13m15s (в сюжеті Ігор Горош)

Відповідно до офіційних даних з сайту Центральної виборчої комісії Іван Гораш є кандидатом в депутати до Чернівецької міської ради від партії «АВТО-МАЙДАН» по округу №1 (район Калічанка, вул. Білоруська).

В коментарі ОПОРІ кандидат Іван Гораш повідомив, що не вбачає в цьому ніякого порушення виборчого законодавства.

-          Звернення надійшло ще в червні, коли я ще не був кандидатом. Але змогли доставити тільки тепер.

Іван Гораш розповів, що покриття з доставкою вартує близько 500 грн. А повідомили про це ЗМІ, бо тренер звертався до багатьох, а допомогли тільки вони.  

Як вже повідомляла ОПОРА, 7 жовтня Чернівецька міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» роздавала подарунки в геріатричному пансіонаті.

Нагадаємо, відповідно до п.4 ст. 60 Закону України «Про місцеві вибори», забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора місцевої організації партії, яка є суб’єктом виборчого процесу, політичної партії, місцева організація якої є суб’єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує 5 відсотків розміру мінімальної заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг.  

Розпочала роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення. А про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

Міська організація політпартії «АВТО-МАЙДАН» знову крайня.

 Сергій Качмарський, голова міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» розповів про прикрий інцидент, який нещодавно трапився із ним, та його товаришем, директором геріатричного пансіонату Парасківою Мирославом. Ось що розповідає пан Сергій:

«Нещодавно міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН»  в черговий раз відвідувала геріатричний пансіонат, та вітала 12 іменинників із Днем народження! Ми займаємось цим вже не вперше, на протязі майже року щомісяця, а то й декілька разів на місяць ми приходимо в гості до людей похилого віку із подарунками. Та ось сьогодні нам повідомили про прикрий інцидент, котрий стався після останнього візиту. ГМ «ОПОРА» звернулась до правоохоронних органів Садгірського району із заявою про те, що ми, а особисто Зарніцька Інна проводить незаконну агітацію за себе, як кандидата в депутати Чернівецької міської ради.

До мене особисто зателефонував директор геріатричного пансіонату, мій давній знайомий та товариш Парасків Мирослав Степанович, та повідомив про те, що йому телефонують із міліції, і просять дати свідчення про наш останній візит до пансіонату.

Так як його не було на місці (пан Мирослав був на нараді), я з одно партійцями виїхав в пансіонат для того, аби також дати пояснення.

Під час бесіди із правоохоронцями я пояснив їм, що ніякого складу злочину, а зокрема підкупу та агітації не було! А Зарніцька Інна, як кваліфікований юрист, має надати безкоштовні юридичні консультації мешканцям пансіонату, так як проблем такого характеру в них безліч.

Мною було надано також фотоматеріали, які стали доказом того, що ми вже майже рік навідуємось в даний пансіонат із подарунками для його мешканців.

Також я дізнався багато цікавої інформації від пана Мирослава. Як виявилось, пансіонат вже відвідували деякі особи, які ніби то принесли стареньким у подарунок коробки із речами, але ситуація виявилася взагалі ганебною! Коли медсестри їх відкрили – більше половини речей потрібно було викинути на сміття. Ми розуміємо, що до влади хочуть пролізти і бувші регіонали, і перефарбовані тушки, в яких великий матеріальний ресурс. Вони купили і телебачення, і газети. Нам важко боротись із такими політичними перевертнями. Доказом цьому є те, що за останній місяць в будинок пристарілих приїздили 4 телеканали. В інтерв’ю з директором вони запитували, хто найбільше допомагає будинку престарілих, та приділяє увагу стареньким. Він відповів, що це «АВТО-МАЙДАН». Але нажаль всі його слова були вирізані. В жодному сюжеті вони не прозвучали. Ось такі в нас брудні політичні технології. Виграють ті, в кого є гроші та зв’язки. Але нічого, час покаже…

А ГМ «ОПОРА» бажаю успіху в їх нелегкій праці, і хочу побажати, аби перед тим, як когось звинувачувати, нехай детальніше вивчать ситуацію»

1


КОМЕНТАРІ (2)

З таким як у них підходом вони ніколи нікуди  непотраплять. І недумайте що чернівчани тупі, бо ви своїм піаром їхьвсіх принижуєте, беріть ту воду по рублю, тих мішок чергових з якими ви постійно фоткаєтесь і йдіть додому. Незабутьте пакети з наклейками автомайдану забрати.

avatar

піарщики

10 жовтня 2015 19:16

Гораш Іван з АВТО МАЙДАНУ Молодець. Так як він допомагає людям в своєму районі--- не допомагає ніхто. дуже позитивна людина і він гідний бути депутатом! Бешлей програє!!! У Гораша івана повна підтримка людей. Майбутній ПЕРЕМОЖЕЦЬ!!! 

avatar

Житель Білоруської

12 жовтня 2015 22:33