Не варто боятися ковзанки від Фірташа, головне для міського голови не бути ні від кого залежним, - екс-мер Федорук (+ВІДЕО)

Не варто боятися ковзанки від Фірташа, головне для міського голови не бути ні від кого залежним, - екс-мер Федорук (+ВІДЕО)

04.12.2015, 14:58

Народний депутат України Микола Федорук прокоментував ініціативу громадськості, яка має намір запропонувати Чернівецькому міському голові Олексію Каспруку відмовитися від залучення коштів  олігарха Дмитра Фірташа під час облаштування так званого Різдвяного містечка у Чернівцях. 

Про це повідомляє кореспондент BukNews.

Колишній багаторічний Чернівецький міський голова Микола Федорук нагадав, що йому також доводилося облаштовувавати Різвяні містечка і ковзанку у Чернівцях, проте він зумів обійтися без залучення коштів згаданого олігарха. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерія знову домовляється з фондом Фірташа про будинок Діда Мороза

Водночас чинний народний депутат України не бачить у цій ситуації нічого надзвичайного. 

- Тут треба зважити всі за і проти, порадитися з громадськістю,  і ухвалити зважене рішення. Нічого поганого я не бачу ні в одному, ні в іншому випадку. Це моя особиста точка зору. Не потрібно цього боятися. Основне для міського голови не бути залежним від будь-кого. І саме у зв'язку з цим, після результатів останнього голосування в обласній раді, як народний депутат я задумався щодо необхідності скасування імперативного мандата для депутатів місцевих рад. Щобне було партизації місцевих рад. Тому що тоді депутати місцевих раз залежні від партійних зверників, які сидять у столиці. Буду радитися з фахфівцями щодо того, чи варто широко запроваджувати імпертивний мандат для депутатів місцевих рад, - пояснив свою позицію Микола Федорук.

  

1


КОМЕНТАРІ (1)

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ГАРАНТУЮТЬ ГРОШІ, БАГАТО ГРОШЕЙ. Правда, Миколо Трохимовичу?

avatar

1

04 грудня 2015 15:28