'Не робіть політичну кар’єру на неправді', - волонтери відповіли на скандальні заяви (ВІДЕО)

"Не робіть політичну кар’єру на неправді", - волонтери відповіли на скандальні заяви (ВІДЕО)

15.03.2017, 18:29
Після звинувачень, що на їхніх складах зіпсувались продукти та простоює чимало потрібних речей для жителів Сходу, волонтери прокоментували скандальні заяви, в яких вбачають політичний контекст, передає ІА АСС.
 
Журналістам розповіли, що одяг, який залишився, жителям Авдіївки не потрібний, тамтешні склади вже заповнені необхідними речами. Тому волонтери вирішили не витрачатись на його транспортування, а передати буковинським лікувальним закладам. Продукти харчування не псувались так масово, як заяви громадські активісти. Частину харчів справді залишили на складі, але лише для того, щоб передати Заставнівським волонтерам для приготування домашніх страв для українських бійців.
 
Марія Філіпчук, волонтер: Коли було питання, що має відправлятись допомога і до цього долучилась ОДА,було запрошено волонтерів. Оскільки кожен мав якісь свої справи, я згодилась добровільно цю всю допомогу скорегувати туди, куди вона потрібна. І ми першу партію – 2 фури, це близько 60 тонн, ми завантажили допомогу, яка прийшла в першу партію. Вона поїхала в лютому. Коли додатково почала приходити допомога, ми вирішили не лише в Авдіївку, бо там склади речами завалені. В нас є багато потребуючих на Буковині. Щоб не використовувати гроші і везти те, що непотрібно, ми вирішили нашим допомогти. Наприклад, з Кримського були в нас діти, ми звідси брали їм печиво, цукерки. Відправили на Кримське із цього складу дитяче харчування.Зараз має приїхати ми будемо нашим бійцям відвантажувати продукти.
 
ЧИТАЙТЕ  ТАКОЖ: Відповідальність за всі речі, які активісти виявили у боксах облради, несе волонтерка Марія Філіпчук
 
Володимир Дорош, координаційний центр допомоги військовим, які беруть участь в АТО: Я хочу заявити, що інформацію представники координаційного центру щодо допомоги жителям Авдіївки ми постійно отримували. Просто настав час, що наші волонтери, які туди постійно їздять кажуть, що там у мирних жителів всього вдосталь. Саме учора нам передали матраци, ми планували забрати нашим бійцям. Закликаю всіх горе-політиків: не буріть гріх на душу, не чорніть людей, які роблять багато чого, і не чіпайте волонтерів, які вибиваються з ніг, щоб допомагати переселенцям та хлопцям.
 
 
Джерело: АСС
1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Misha Shmorgun

15 березня 2017 18:16

головою громадьскои ради була филипчук яка передала прапор голови ради дорошу ....два жулика

avatar

лелека

15 березня 2017 18:57

Пане дорош, з вас такий громадський діяч, як "з гі.на куля". Ви прислужник влади, навіть тепер ви голова гром.ради у кулявлоба. Ви служите бурбаці...

avatar

Юрій

16 березня 2017 09:58

Помню этого Дороша, ещё к предпринимательскому Майдану  примазывался... Флюгер ещё тот....))))

avatar

предприниматель

16 березня 2017 13:12