Не мають перевізники шантажувати все місто, - Федорук

Не мають перевізники шантажувати все місто, - Федорук

28.02.2017, 19:44

Народний депутат і колишній мер Чернівців Микола Федорук повністю підтримує Олексія Каспрука, який оголосив про намір розірвати угоди з деякими перевізниками, що обслуговують пасажирські маршрути у місті.

- Я повністю підтримую позицію Каспрука у тому, що треба розривати угоди з перевізниками, - сказав екс-мер на прес-конференції. – Підтримую і акції, які бачив у соцмережах – користуватися тролейбусами, підвозити співробітників власним транспортом. Не мають перевізники шантажувати місто. Але в цьому винні самі чернівчани. Кого обрали депутатами, того і маєте. Справа в тому, що я не розділяю позицію міського голови і позицію депутатів Чернівецької міської ради. Вони є абсолютно протилежні. Голова дбає про все місто, частина депутатів дбають про себе. А домовитись навряд чи вдасться. Єдиний шлях – це перевибори і переобрання саме Чернівецької міської ради», - зазначив Федорук.

Також екс-мер нагадав свою позицію щодо відмови міськими депутатами взяти кредит на придбання нових тролейбусів. «Це є злочином проти чернівчан», - процитував себе.

«Інші міста, виявляється, такі, вибачте, дурні, а саме їхні керівники й депутати, бо вони закуповують нові тролейбуси. А найрозумніші в Чернівцях, бо нам це не потрібно, бо їздять на шикарних авто. До речі, прочитав, що один з таких депутатів нещодавно придбав собі дорогу автівку», - наголосив Микола Федорук.


Нагадаємо, Чернівецька міськрада відправила листи-попередження про розірвання угод 9 перевізникам через невиконання умов.

Джерело: molbuk.ua та http://www.bukinfo.com.ua

1