'Не жалкую, бо допомагаю буковинцям': Запаранюк розповів, чому рік тому прийняв сміливе і непросте рішення обійняти посаду начальника Чернівецької ОВА у військовий час

"Не жалкую, бо допомагаю буковинцям": Запаранюк розповів, чому рік тому прийняв сміливе і непросте рішення обійняти посаду начальника Чернівецької ОВА у військовий час

13.07.2023, 08:57

На самому початку представлення результатів своєї річної діяльності на новій посаді Руслан Запаранюк розповів про те, чому погодився обійняти посаду у військовий час.  Начлаьник Чернівецької ОВА назвав це своє рішення непростим і сміливим, але як "корінний буковинець" погодився взяти на себе відповідальність у цей складний для країни і краю час. 

Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк також повідомив, що не жалкує про те, що перебуває на посаді губернатора. 

"Не жалкую, бо допомагаю буковинцям": Запаранюк розповів, чому вже рік працює на посаді губернатора

 Так він відповів на запитання журналіста В'ячеслава Хабайла під час пресконференції, присвяченій річниці з призначення його на посаду голови ОВА.

- Дійсно не жалкую, - зауважив Запаранюк. - Це надзвичайно великий досвід і розуміння того, що все ж таки ти можеш допомогти буковинцям і ти робиш все можливе, все правильно можливе, щоби люди відчули результат.

Руслан Запаранюк також додав, що робить усе можливе для розвитку області.

"Думаю, буковинці можуть побачити спільну працю нашої влади, зокрема й міста, обласної ради. Ми працюємо згуртовано, спільно, разом, для всієї Буковини, - зазначив голова ОВА. - Є робота, яку ми повинні зробити. Тому все злагоджено. У нас налагоджена ділова, конструктивна робота як із обласною радою, так і міською".

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський призначив Руслана Запаранюка головою Чернівецької обласної державної адміністрації замість Сергія Осачука, указом від 11 липня 2022 року.

Частково використано матеріали БукІнфо

1