Не допустимо  до влади депутатів, які писали у прокуратуру доноси на студентів ,  - УКРОПівка з Буковини Христина Рокецька (+ВІДЕО)

Не допустимо до влади депутатів, які писали у прокуратуру доноси на студентів , - УКРОПівка з Буковини Христина Рокецька (+ВІДЕО)

14.10.2015, 13:03

Разом і до кінця, - заявили буковинські студенти під час Євромайдану у Чернівцях, коли ввійшли до сесійної зали міської ради з вимогами підтримати революцію Гідності. З таким гаслом продовжує робити справи учасниця історичних подій, студентка Чернівецького Національного університету ім. Ю. Федьковича Христина Рокецька. Зараз вона балотується в депутати міської ради по 24-му виборчому округу. «Революція Гідності триває, у міській раді досі сидять ті депутати, які писали скарги на студентів в прокуратуру. Зроблю все, щоб не дозволити цим нелюдям й далі приймати участь у житті міста. Вони мають нахабність балотуватися знову. Від імені студентів заявляю – цього разу не пройде! Моє покоління здатне на рішучі дії, ми це довели і не збираємось зупинятися. Нас чекає багато справ. Разом і до кінця – молодь зверне гори корупції, безвиході та чиновницького безладу», - заявляє Христина Рокецька.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міськорганізації УКРОПу.

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

нарешті у студентстві ЧНУ з'явилася підтримка, яка говорить про це вслух. Хотілося б, щоб такі депутати підтримували честь студентів. А то вже в печінках ці адмінресурси і тиски. От проректор ЧНУ йде від провладної партії і вгадайте чи не будуть нас знову використовувати. Набридло! Студентам дорогу, а не хабарникам університетським і донощикам. 

avatar

Студент ЧНУ

14 жовтня 2015 10:29

Суттєва відмінність студентських політиків-початківців від політиків постарше полягає насамперед у тому, що перші поки що дійсно вірять у те, що самі говорять. Що ж, нехай пробують бодай щось змінити в соціумі, поки самі не стануть частиною системи. 

В них залишилося не так багато часу, як вони гадають: ще три-п'ять років і більша частина студентів-активістів, відчувши всю мерзенну гниль та продажність вітчизняної політики, назавжди відсахнеться від неї, тоді як менша частина стане професійними політиками (тобто успішно інтегрується у цю ж таки гниль та продажність). 

Українська політика ? це саркома, яка швидко пожирає навіть здорові клітини. 

Боріться, діти, поки не віджив ваш наївний ідеалізм. Бо як писав Габріель Гарсіа Маркес, «життя коротке».

avatar

Dubanto

14 жовтня 2015 13:36

Так Викнянский лучший друг Ткачука!Не пойму регионал тушка тушку гадит?Один в укропе спрятался другой к Михайлишыну убежал !Где правда?!

avatar

Саша

14 жовтня 2015 16:07

avatar

Boom4uk

18 жовтня 2015 18:11

Буде сама сексуальна депутатка)))Хричстинка супер сескі красотка)

avatar

Boom4uk

18 жовтня 2015 18:12

Насексуальніша кандидатка))) Мрія кожного чоловіка!)

avatar

Ravil

18 жовтня 2015 18:14