Назаренко: Крім російської ділянки, найважче контролювати кордон у Закарпатській, Львівській та Чернівецькій областях

Назаренко: Крім російської ділянки, найважче контролювати кордон у Закарпатській, Львівській та Чернівецькій областях

22.09.2016, 19:31

ДПСУ зазначає активізацію організованих злочинних груп по всьому кордону

Державна прикордонна служба України буде і надалі перешкоджати діяльності організованих злочинних груп на всіх ділянках кордону України. Про це заявив голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"ДПСУ чітко стоїть на позиції припинення дії організованих злочинних груп на державному кордоні на всіх ділянках. У нас кожна ділянка має свої особливості. Найбільш складні ділянки, це Закарпаття, Чернівецька область, Львівська область, Волинь, і кордон з Росією. Практично по всоьму кордону існують відповідні угруповання ... Чим більше ми проводимо заходів по наведенню порядку, тим більше ми бачимо, як від форми розмов переходять до активних фізичних дій. Але ми до цього готові. Ми активно співпрацюємо з правоохоронними та іншими органами. Ми активно підтримуємо кожного прикордонника, який дійсно з честю і гідністю охороняє кордон і позбавляємося різними формами і методами тих протиправних елементів, які ще є в ДПСУ", - повідомив Назаренко.

Нагадаємо, сьогодні вночі в Закарпатській обл. обстріляли будинок і автомобіль прикордонника Чопського загону.

Раніше близько 20 осіб заблокували прикордонний загін, щоб звільнити людей, які переправляли в Білорусь контрабанду.

21 вересня автомобіль ще одного прикордонника підпалили. Відзначається, що прикордонник є активним учасником повернення земель вздовж кордону в держвласність.

112.ua

1