Назар Горук  повідомив про смерть бабусі депутата-втікача у церкві в Чернівцях

Назар Горук повідомив про смерть бабусі депутата-втікача у церкві в Чернівцях

15.11.2015, 20:31

Депутат Чернівецької облради Назар Горук у соцмережі Facebook повідомив про смерть бабусі депутата міськради Ростислава Білика, якого розшукує міліція.

За словами Горука, бабуся Білика померла у неділю в церкві, коли там проводилась літургія.

Депутат облради повідомив про смерть бабусі депутата-втікача у церкві в Чернівцях


"Кажуть, сьогодні в Церкві померла бабуся Ростислава Білика, депутата Чернівецької міської ради, в якого після виборів проводили обшук 12 до зубів озброєних кремезних чоловіків, і нічого не знайшли. Треба ще заслужити в Бога померти в Церкві. Не витримала бідна брудної чернівецької політики. Співчуваю!", - написав він.

Інформацію про смерть жінки у церкві у день виборів підтвердили у "швидкій".

У Чернівцях у день голосування в церкві, що на вулиці Нікітіна, померла жінка. У швидкій цю інформацію підтвердили, водночас деталі пообіцяли повідомити згодом. Про це повідомляє БукІнфо.

– Також до 11-ої ранку «швидка» отримала два виклики на виборчі дільниці. Так, на вулиці Руській у молодого хлопця були судоми, а у школі №6 зле стало літній жінці через підвищення тиску, – розповів директор обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Правильно сказано.Не выдержала грязной Черновицкой политики своего внучка и его поддельников.Также приношу сожеления всем родным и близким,пусть отдыхает с миром.

avatar

15 листопада 2015 20:13

Пристосуванцю горуку мабуть ніяк не дійде до мізків, що він вже давно "помер" як громадська постать, він залишився політичною повією.

avatar

Юрій

15 листопада 2015 21:33

Цей сайт помийна яма Бурбака і ко де вони лайном кидаються на всіх нормальних людей. Для цих циніків обізвати Горука немає проблем, вони  власну країну заради збагачення знищують. Лайно на цьому сайті підпадає під цензуру ? Чи який сайт, такі і журналісти ?

avatar

Максим

16 листопада 2015 00:27