Назар Горук має найвищий рівень довіри серед опозиційних політиків Буковини

Назар Горук має найвищий рівень довіри серед опозиційних політиків Буковини

31.07.2012, 21:53

Згідно з результатами соціологічного опитування, проведеного кафедрою політології та державного управління Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за участі експертів Чернівецького міського центру культурно-освітніх ініціатив "Метасвіт" та Центру євроатлантичної інтеграції та безпеки, виконувач обов'язків голови Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Назар Горук має найвищий рівень довіри серед опозиційних політиків області.

На запитання "Якщо у вашому окрузі балотуватимуться такі кандидати, то за кого Ви проголосуєте?" у 201 виборчому окрузі (м. Чернівці) за Назара Горука готові віддати голоси 29% респондентів. Окрім того, діяльність свободівця підтримують 15,4% опитаних мешканців міста Чернівці. У 202 виборчому окрузі, до якого входять частина Сторожинецького, Вижницький, Кіцманський та Путильський райони за Назара Горука як кандидата в депутати до Верховної Ради готові проголосувати близько 15% опитаних краян.

Згідно з результатами проведеного дослідження Всеукраїнське об'єднання "Свобода" на парламентських виборах готові підтримати 6,7% чернівчан та 7,7% мешканців області. Однозначно підуть на вибори 53,5% буковинців.

Соціологічне дослідження "Соціально-політична ситуація в регіоні: оцінка громадянами Чернівців та області (липень 2012 р.) проводилося викладачами та студентами кафедри політології та державного управління ЧНУ за участі експертів Чернівецького міського центру культурно-освітніх ініціатив "Метасвіт" та Центру євроатлантичної інтеграції та безпеки з 21 по 28 липня 2012 року в місті Чернівці та 24 населених пунктах Чернівецької області. У ході дослідження було опитано 1200 респондентів.

Джерело: Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода"

1


КОМЕНТАРІ (5)

У соціологію не вірю за рік до вибориів

З.И. ця інформація була на правах реклами

 

avatar

Друг Назара

31 липня 2012 18:07

Чергові фантазії пані Стрельчук, чи заказуха?

avatar

Кнут

31 липня 2012 19:15

сТРЕЛЬЧУК МАЄ ТАКУ ЗВИЧКУ РОБИТИ ДУЖЕ ЗАМОВНІ ТА НЕОБЄКТИВНІ ДОСЛІДЖЕННЯ. пОТІМ ЗАСТАВЛЯЄ СТУДЕНТІВ ЇХ ОПРАЦЬОВУВАТИ.. І ПОТІМ ЇХ ПРОДАЄ.

avatar

ВИПУСК 2009

31 липня 2012 21:01

Мені подобається джерело обєктивної інформації " прес-служба ВО Свобода". А шо тільки 29 відсотків? Пишіть 69. Геббельс казав -- брехня має бути неймовірною, для того, щоб в неї повірили. Щож ви Гббелсьа не слухаєте. Ні. Ви його слухаєет. 29 -- теж гебельсівська цифра. Обєкивна Стрельчук, обєктивний Горук. А в цілому двишся і думаєш: " мля ну і рівень у цих хлопців, селюки селюковичи".

avatar

чичичитач

01 серпня 2012 09:17

что-то видно здесь пованивает цензурой в пользу свободовцев

avatar

цензура?

01 серпня 2012 20:46