Наводити порядок зі Смугарськими водоспадами і екологією на Буковині буде особисто міністр. На прохання нардепа Бурбака

Наводити порядок зі Смугарськими водоспадами і екологією на Буковині буде особисто міністр. На прохання нардепа Бурбака

05.07.2016, 23:57

Керівник парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак звернувся із листом до міністра екології Остапа Семерака з проханням провести повторну перевірку ситуації навколо відомих водоспадів

Знов Смугарські водоспади в Чернівецькій області плюндрують. Нічого не бояться місцеві чиновники, бо минулого разу відбулись дрібним штрафом. Відфутболювали відповідальність за злочин проти природи один від одного. Ну що ж, цього разу налаштований серйозніше. Звернувся до профільного міністра Остапа Семерака з зверненням про повторну перевірку вказаних фактів. Також запросив особисто завітати до Чернівецької області та перевірити численні факти порушень в сфері екології. Та перевірити відповідність місцевих посадовців займаним посадам. Можливо це допоможе врятувати природні чудеса Буковини,  - повідомив Максим Бурбак.  

1


КОМЕНТАРІ (5)

Ти краще грошей вибей з екологічного фонду алкаш і пустодзвон

avatar

Макс

05 липня 2016 21:19

Братан ти не правий, бурбачина спочатку балабол-мудозвон, а вже тільки потім алкохаря цаповод. 

avatar

до Макса

05 липня 2016 22:19

Чому з таким самим азартом Бурбак не оприлюднює відповіді на свої депутатські звернення? Взагалі виходить, що вся депутатська діяльність цього справді мудозвона зводиться до строчення звернень. Відповіді для нього неважливі. Їх і нема, бо усі посилають Бурбака лісом з його цидулками, нікому не потрібними. Бурбак навіть не здатен організувати собі нормальний піар-супровід своїх дій. Поводить себе з тими зверненннями як дикун з брязкальцями. Смішно дивитись.

avatar

А де відповіді?

05 липня 2016 23:16

Пускай бурбелик за тисячи гектаров уничтоженого леса сначала ответит

avatar

06 липня 2016 09:30

почему Бурбак врет? ведь очередной материал про Смугары выдал Черновцы таймс Пономаренка (как и все предыдущие), а не Букинфо Зарайского, как пишет нардеп. Если верить Бурбаку, то получается, что Зарайский занимается плагиатом, самым постыдным, что может быть для журналиста.

avatar

плагиат от Букинфо

06 липня 2016 10:53